PSYCH-K® in vogelvlucht

'Als je gelooft dat je het kan, heb je gelijk. Als je gelooft dat je het niet kan, heb je gelijk.'
- Henri Ford

 


Wat het is

PSYCH-K®, de sleutel (K=key) tot je psyche, is een gebruiksvriendelijke manier om de 'software van je geest' te herschrijven en zo de koers van je leven te veranderen. Het is een eenvoudige en directe manier om belemmerende overtuigingen te vervangen door helpende overtuigingen op het niveau van het onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is als het ware je harde schijf, waar al jouw 'programma's'  (de helpende én niet helpende) opgeslagen zijn. Wat je voelt en denkt en hoe je je gedraagt is een gevolg van je programmering. Zodra je je zelf-ondermijnende overtuigingen verandert in helpende overtuigingen, zul je je doelen gemakkelijker bereiken. 

 

Een innerlijk conflict ontstaat wanneer je bewuste geest en je onderbewuste geest beiden iets anders willen. Dan ontstaat er stress en frustratie, omdat je niet bereikt wat je wilt. Met behulp van PSYCH-K® verminder je ongewenste stress door dit op te lossen in je onderbewuste.

 

De veranderingsprocessen ('balansen') van PSYCH-K® brengen een transformatie teweeg die diepgaand en blijvend is. Het is snel en effectief en werkt zonder diep te graven in je (pijnlijke) verleden. De kracht en regie ligt altijd geheel bij jou en resultaten zijn vaak direct voelbaarDoor je belemmerende overtuigingen op het niveau van je onderbewuste blijvend om te zetten naar helpende, maken stress en onrust plaats voor innerlijke rust en kracht. 


waarom deze methode?

In mijn praktijk maak ik veel gebruik van de methode PSYCH-K®, omdat deze methode mij -in tegenstelling tot vele andere methodes- het meest gebracht heeft. Het werkt pijnloos, snel en effectief en de resultaten zijn blijvend. Bijna te mooi om waar te zijn, toch ervaar ik dagelijks de voordelen van het werken met deze methode. 

Voordelen van werken met je onderbewuste:

  • Je bespaart tijd en geld doordat er direct op onderbewust niveau gewerkt wordt (dit is geen hypnose of trance).
  • Het is niet nodig om urenlang te graven in je pijnlijke verleden, of traumatische ervaringen tot in detail her te beleven.
  • Door gebruik te maken van spiertesten (dit komt uit de kinesiologie) worden veranderingen in je onderbewuste direct door jou ervaren.

Hoe werkt PSYCH-K®?

Hieronder een korte animatiefilm van 2 minuten (Engels) die beknopt illustreert hoe PSYCH-K® werkt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan hieronder verder voor een speciale aanbieding!


INTRODUCTIESESSIE PSYCH-K®

Wil je weten hoe PSYCH-K® werkt, of overweeg je om een Basis Workshop PSYCH-K® te volgen, maar weet je niet zeker of het iets voor jou is? Als je de werking van PSYCH-K® eerst wilt ervaren, is een Introductiesessie een geweldige optie.

 

Boek een Introductiesessie PSYCH-K®, krijg maar liefst €75,- korting op een Basis Workshop bij De Werff én het boek 'Neem de REGIE over jezelf'.

 

Een Introductiesessie PSYCH-K® duurt ca 1,5 uur en kost €150,- . De sessie vindt plaats in Pesse (Drenthe). Om optimaal te ervaren hoe PSYCH-K® en spiertesten werkt gaan we tijdens de Introductiesessie meteen aan de slag met iets dat jij graag veranderd wilt zien in je leven. We gebruiken de veranderingsprocessen (balansen) die in de Basis Workshop geleerd worden. Na de sessie krijg je het boek van Paula van der Werff 'Neem de REGIE over jezelf' mee. In het boek wordt uitgelegd wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Besluit je daarna dat je de Basis Workshop wilt volgen, dan krijg je € 75,- korting als je bij je inschrijving aangeeft dat je bij mij een Introductiesessie hebt gevolgd.

 

Neem contact op om een datum te prikken, je kunt ook eerst een kennismakingsgesprek inplannen met onderstaande knop.

 

Meer info over De Werff

Meer informatie over de Basis Workshop bij De Werff vind je hier. (Brengt je bij de pagina van De Werff).

Op de introductiesessie zijn de algemene voorwaarden van De Werff van toepassing, deze vind je ook op de website van De Werff.

Meer info over het boek

Dit zeer toegankelijke boek is geschreven door PSYCH-K® instructrice Paula van der Werff.

 

Paula over het boek: 'Hierin leg ik uit wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Ik beschrijf bij welke soort problemen mensen met succes van PSYCH-K® gebruik hebben gemaakt. En hoe je jezelf alvast een stukje de kant op kunt bewegen in de richting van een leven zoals je dat wilt. Want het is zinvol om energie te steken in het antwoord op de vraag: "Wat wil ik nu echt?"'

 

Losse SESSIE PSYCH-K®

Wil je een losse sessie boeken? Ook dat kan, je kunt daarvoor de Introductiesessie boeken. Het voordeel van een losse sessie is dat we gebruik kunnen maken van ALLE balansen die ik in m'n 'gereedschapskist' heb zitten, dus niet alleen de balansen uit de Basis Workshop. Zo kunnen we je Kernovertuigingen onder de loep nemen door middel van een Kernovertuigingenbalans, of een Balans doen voor Hechting aan het Leven, de Optimale Gezondheids & Welzijnsbalans en nog veel meer. Voor alle balansen geldt: we laten joúw 'systeem' kiezen wat het nodig heeft.

 

Heb je vragen, of wil je een datum prikken voor een sessie? Boek dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met onderstaande knop.


Meer info over PSYCH-K®

Websites

Interessante links:


Video's

In onderstaande video wordt beknopt uitgelegd wat PSYCH-K® is en wat het doet. De video (Engels) duurt ca. 6 minuten.


Heb je behoefte aan een mini-workshop met voorbeeldsessie, dan is dit echt een aanrader. Deze video werd lang geleden opgenomen, dat zie je aan de kwaliteit. De video (Engels) duurt ca. 1 uur en 15 minuten. Je kunt eventueel ondertiteling aanzetten.


Neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin legt uit wat er in je brein gebeurt als je een PSYCH-K® veranderingsproces doorloopt (Engels, 20 minuten).


Celbioloog Dr. Bruce Lipton over je bewuste en onderbewuste brein (Engels, 10 minuten).

Spiertesten is een begrip uit de Kinesiologie (bewegingsleer). In PSYCH-K® wordt hiervan gebruik gemaakt om te communiceren met je onderbewuste. Uit onderzoek blijkt dat het mogelijk is om aan de hand van wisselingen in onze spierspanning te meten of we op dieper (onderbewust) niveau geloven wat we zeggen. Als iets onwaar is voor ons, roept dat een stressrespons op in ons lijf waardoor de spierspanning tijdelijk afneemt. Dat maakt dat spiertesten een geschikte methode is om betrouwbaar vast te kunnen stellen testen in hoeverre je op onderbewust niveau overtuigd bent van iets. Vooraf doorlopen we een pre-test met betrekking tot de overtuiging waaraan je wilt werken. Na het doorlopen van het PSYCH-K® veranderingsproces wordt een post-test gedaan, zodat je direct voelt dat de verandering op dat diepe niveau heeft plaatsgevonden. Hieronder een video met onderzoeksresultaten van de Universiteit van Oxford over spiertesten. Tevens kun je een document downloaden met informatie over spiertesten.

 


Download
Spiertesten (Engels)
Muscle-testing.pdf
Adobe Acrobat document 1.3 MB

Boeken

Dit zeer toegankelijke boek is geschreven door (mijn) PSYCH-K® instructrice Paula van der Werff. Boek je een Introductiesessie, dan krijg je het gratis mee.

 

Paula over het boek: 'Hierin leg ik uit wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Ik beschrijf bij welke soort problemen mensen met succes van PSYCH-K® gebruik hebben gemaakt. En hoe je jezelf alvast een stukje de kant op kunt bewegen in de richting van een leven zoals je dat wilt. Want het is zinvol om energie te steken in het antwoord op de vraag: ''Wat wil ik nu echt?''

 

ISBN: 9090311913. Het is hier te bestellen (website van De Werff)

 

Dit boek is geschreven door Rob Williams, de grondlegger van PSYCH-K®. ISBN: 9780975935415

 

Dit boek is geschreven door Bruce Lipton, celbioloog en voormalig docent aan de Universiteit van Wisconsin. ISBN: 9789020212378


Wetenschappelijke publicaties

Download
Studie door Fannin en Williams (Engels)
De neurowetenschap laat significante correlatie zien tussen overtuigingen, hele-brein-staat en psychotherapie.
Fannin-Williams.pdf
Adobe Acrobat document 450.9 KB
Download
Spiertesten (Engels)
Muscle-testing.pdf
Adobe Acrobat document 1.3 MB

Ben jij klaar voor de nieuwe versie van jezelf? Ben je toe aan nieuwe resultaten in jouw leven? Boek een sessie of vrijblijvend kennismakingsgesprek met onderstaande knop.

MIJN PSYCH-K® KWALIFICATIES

Voor de volledigheid nog een opsomming van door mij gevolgde PSYCH-K® trainingen:

 

- PSYCH-K® Basis (2017 - De Werff)

- PSYCH-K® Advanced Integration (2017 - De Werff)

PSYCH-K® Master Facilitation (2018 - Karen McKy bij De Werff)

PSYCH-K® Health & Wellbeing (2019 - Duccio Locati bij De Werff)

PSYCH-K® Divine Integration (2019 - De Werff)