Bevrijd je geest van de gevangenis van beperkende overtuigingen

ontdek de sleutel tot je onderbewuste geest! herschrijf je innerlijke software, zodat je obstakels verdwijnen en je de beste versie van jezelf wordt.

Maak kennis met de veranderinsgprocessen van PSYCH-K®: snel, effectief én pijnloos! Straks meer over deze super fijne methode.

Zit je vast en verlang je naar doorbraken?

 

Heb je jezelf suf geanalyseerd om te achterhalen wat je probleem is en hoe het is ontstaan?

 

S.T.O.P.

 • Stop met graven in je verleden om je probleem te analyseren.
 • Stop met je zorgen te maken over hoe ‘diep’ jouw probleem zit.
 • Stop met plussen en minnen-lijstjes maken in de hoop dat ze je twijfel wegnemen.
 • Stop met alles zelf willen doen en doormodderen.

Je probleem begrijpen is niet het antwoord.

 

Herken je dit?

 • Heb je wel eens gedachten als: 'Ik ben anders', 'Ik ben niet goed genoeg', 'Anderen zijn slimmer'.
 • Voel je je soms wat machteloos m.b.t. je probleem?
 • En uit dit alles zich in innerlijke onrust, een hoofd dat overuren draait, twijfel, onzekerheid en je doelen niet bereiken?
 • Zie je anderen stappen zetten, terwijl je zelf in cirkels rondloopt en niet verder komt?

Zo ja, ik begrijp hoe dat voelt.

 

Ik dacht dat de enige manier om mijn problemen op te lossen was om inzicht te krijgen in hoe ze waren ontstaan. En net als velen anderen verspilde ik veel tijd aan het analyseren van m’n problemen en obstakels. Ik las zelfhulpboeken, volgde trainingen, therapie en coaching om te proberen van m’n problemen (o.a. twijfel, podiumvrees en grenzen stellen) af te komen. Ik leerde trucjes die ik probeerde te implementeren.

 

Maar niets werkte ECHT.

 

Echte doorbraken, waarvan ik van binnen kon VOELEN dat ze klopten, bleven uit.

 

Is dat herkenbaar?

 

Ik wist dat ik een andere oplossing nodig had. Toen ik die eindelijk vond, nam mijn persoonlijke groei een spurt, kreeg ik mega veel innerlijke rust (die nooit meer is verdwenen) en begon ik andere mensen te helpen hetzelfde te bereiken.

 

Hoe veranderde dit?

Ik had eindelijk een belangrijk inzicht dat voor een doorbraak zorgde!

 

Je lost je problemen niet op door ze te analyseren en te begrijpen, je lost ze op door je overtuigingen (je innerlijke software) te veranderen en ‘in te stellen’ op datgene waar je naartoe wilt.

 

De echte reden dat ik mijn probleem niet kon oplossen was dat ik het wilde oplossen met m’n verstand, met m’n bewuste geest.

 

Ik dacht dat als ik maar zou begrijpen waarom ik mijn probleem zou hebben, dat de sleutel was tot het oplossen ervan. NOPE.

 

Het gevolg was dat ik me een 'loser' voelde en nog meer aan mezelf ging twijfelen. Ik moest en zou hier vanaf komen en kwam tot het inzicht dat ik de antwoorden moest zoeken in mijn (onderbewuste) overtuigingen.

 

Met de veranderingsprocessen van PSYCH-K® veranderde ik in no time de koers van mijn leven. Ik durfde mijn intuïtie weer te vertrouwen en die immense onrust maakte plaats voor harmonie, ronddwalen maakte plaats voor doelgerichtheid. Geen kostbare niet werkende cursussen meer en mijn persoonlijke groei was exponentieel. Ik voelde me eindelijk ECHT vrij.

 

En nu heb ik een missie om jou te helpen hetzelfde te bereiken.

 


''Marleen - PSYCH-K®. Wat een bijzondere methode! In een zeer korte tijd (1 sessie!) heeft Andrea mij geholpen met een aantal hardnekkige belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende overtuigingen. Ongelooflijk dat dit kan, dat het werkt! Ik ben Andrea super dankbaar voor haar hulp. En mocht ik weer eens ergens tegen aan lopen dan zal ik haar zeker opnieuw inschakelen''


Stop tijd te verspillen aan focussen op je probleem en aan doormodderen zonder echt verder te komen.

 

Stel je voor hoe je leven eruit kan zien, als jij nu eindelijk door jouw obstakel heen breekt en je probleem blijvend achter je laat.

 

PSYCH-K® is een verkorte route voor snelle krachtige doorbraken waarmee je persoonlijke groei een spurt kan nemen.

 

Hoe zou het zijn als  

 • stress en onrust plaats maken voor innerlijke rust
 • je focus automatisch verandert van onmogelijkheden naar mogelijkheden, zodat je zonder twijfel keuzes maakt
 • je weer het gevoel hebt dat je zélf de regie voert
 • je eigenwaarde en zelfvertrouwen toenemen, zodat je je eigen koers kunt uitstippelen
 • je weer zingeving ervaart en lekker in je vel zit, omdat je beseft dat je alles zelf kunt creëren
 • je energie toeneemt, omdat die niet meer wordt opgezogen door aandacht op je probleem

 

Dit alles is mogelijk als je van jouw groei een prioriteit maakt.

 • Hoe lang sta je jezelf nog toe om gebukt te gaan onder het juk van je innerlijke programmering?
 • Hoe lang blijf je doormodderen en ontneem je jezelf een leven waarin je 100% zélf de regie hebt?
 • Het is tijd voor een doorbraak, tijd om geen genoegen meer te nemen met jezelf klein te houden. Het is JOUW tijd.

 

Boek een doorbraak! (je weet dat je ‘m wilt)

Je investering

 • Je investering voor een losse sessie is € 120,- en een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.
 • Het Mind Magic traject: een pakket van 3 sessies à ca. 1,5 uur bied ik aan voor slechts € 247,- . Tevens ontvang je bij dit pakket waardevolle bonussen (zie hieronder).

Bonus

 

 • Bij het Mind Magic traject: ontvang je Inzichtsvragen, een vragenlijst die je helpt om helderheid te creëren en focus aan te brengen. De vragen vormen een katalysator voor jouw verandering, omdat ze je zelfinzicht enorm zullen vergroten. Je kunt het zien als een coachingssessie met jezelf. Tevens ontvang je 2 mooie bonussen (Focus-format en Magische vragen stappenplan). Meer info vind je in/na afloop van deze Masterclass.

 

(Deze knop brengt je naar mijn online agenda. Plan een afspraak in voor een kort gesprek waarin je eventuele vragen kunt stellen, kunnen afstemmen óf en zo ja hoe ik iets voor je kan betekenen. Wil je een sessie of het traject vastleggen, dan plannen we meteen de sessie(s) in).


Ervaringen van anderen:

 

Boudewijn

 

''Dankjewel Andrea voor de sessie die ik bij je deed om te werken aan overvloed creëren in mijn leven. Met jouw expertise en betrokkenheid & verbinding hebben een bijzondere sessie meegemaakt met een bijzondere en emotionele switch. Ik had na twee weken het eerste resultaat: een gave job die helemaal bij mij past! Ben benieuwd naar wat de toekomst brengt. Namaste & tot horens.'' 

 

Marianne

 

''Inmiddels heb ik twee consulten bij Andrea gehad. De eerste was 'live', die me heel goed bevallen is en echt blijvend resultaat had. Dat smaakte naar meer... De tweede kon niet zo gauw een-op-een, maar kon ook online volgens Andrea. En inderdaad, opnieuw verrassend goed resultaat! Wonderbaarlijk dat het blijkbaar op die manier ook werkt. Ik ben er erg blij mee!''

 

Petra

 

''Sinds ik, bijna een jaar geleden, een consult bij Andrea heb gehad, is er iets wezenlijks in mij veranderd. En dat is dat ik mezelf toestemming heb gegeven te mogen. Ik moet niks, ik mag alles. Dat idee zit niet alleen in m’n hoofd, maar voel ik in m’n hele lijf. Deze gedachten en dit gevoel zijn bevrijdend en hebben geleid tot het opzetten van mijn eigen business. Ik ben heel erg dankbaar.''

 


Twijfel je?

 

Misschien twijfel je nog over of je dit nou wel of niet moet doen. Dat kan en dat mag. Vraag jezelf af wát er nodig is voor jou om je belemmerende patroon te doorbreken en wat er gebeurt als je er voor kiest je belemmerende patroon niet te doorbreken. Sta je dan morgen weer waar je nu ook al bent? Met negatieve gedachten, zware gevoelens, twijfel en de zekerheid dat je ook morgen niet bereikt wat je wilt. De vraag is:

 

Hoe lang ben je nog bereid jezelf toe te staan te blijven waar je nu bent?

 

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou kunnen zien als je je innerlijke conflicten oplost en van koers verandert, op weg naar waar jij wilt zijn! Nieuwe helpende software die positieve gedachten en gevoelens met zich meebrengt. Met zelfverzekerdheid maak je nieuwe keuzes en resultaten waar je alleen maar van kon dromen worden werkelijkheid.

 

(De knop brengt je naar mijn online agenda waar je een gesprek kunt inboeken. Tijdens het gesprek (via Zoom) maken we kort kennis en bij een wederzijdse klik plannen we direct een sessie in.)


Veel gestelde vragen

Wat is PSYCH-K®?

 

PSYCH-K®, de sleutel (K=key) tot je psyche, is een gebruiksvriendelijke manier om de 'software van je geest' te herschrijven en zo de koers van je leven te veranderen. Het is een eenvoudige en directe manier om belemmerende overtuigingen te vervangen door helpende overtuigingen op het niveau van het onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is als het ware je harde schijf, waar al jouw 'programma's'  (helpende én niet helpende software) opgeslagen zijn. Wat je voelt en denkt en hoe je je gedraagt is een gevolg van die innerlijke software. Zodra je je zelf-ondermijnende overtuigingen verandert in helpende overtuigingen, zul je je doelen gemakkelijker bereiken.


Hoe werkt een online sessie?

 

Zodra je een afspraak maakt in mijn online agenda, wordt er bij de afspraakbevestiging automatisch een link toegevoegd naar Zoom (een programma voor videobellen). Dit programma werkt op je pc, tablet of telefoon. Volg de instructies en de verbinding komt automatisch tot stand.


BEN JIJ KLAAR VOOR DE BESTE VERSIE VAN JEZELF?

(De knop brengt je naar mijn online agenda waar je een gesprek kunt inboeken. Tijdens het gesprek (via Zoom) maken we kort kennis en bij een wederzijdse klik plannen we direct een sessie in.)