ANDREA HOOGENDOORN | PERSONAL MASTERY

Mindset Challenge

Voor als je met minder moeite je verlangens wilt realiseren

Leer in slechts 14 dagen hoe je de ongelooflijke kracht van je mind gebruikt om verbeteringen in je leven te creëren door maar op één ding te focussen: je gedachten.

De details👇

WANNEER?

 • Da's het mooie: wanneer je maar wilt 😃
 • Dit vraagt natuurlijk wel wat discipline van jouw kant. Weet dat je mij altijd kunt e-mailen of WhatsAppen bij vragen

HOE?

 • Dagelijks een email met audiobericht en praktische opdracht
 • Heb je een keer geen tijd of vind je het tempo te hoog? Pak de draad weer op wanneer het jou uitkomt!

WAT KOST HET?

 • Buiten 10-15 minuten per dag om het audiobericht af te luisteren en het doen van de opdrachten is je investering slechts €29. Een fractie van de waarde die je krijgt!
 • Betaling via Tikkie of bankovermaking (dit werk doe ik op kleine schaal en hobbymatig)

Ervaringen van anderen

Deze ervaringen zijn uit de 'live' challenge via een besloten WhatsApp groep.

MARCIA - Vóór deze challenge zat ik voor mijn gevoel vast in stilstand in mijn leven. En toen kwam deze challenge op mijn pad, op het juiste moment. Ik ben ontzettend blij met wat Andrea heeft gemaakt. Het zit heel gestructureerd en duidelijk in elkaar en er zit veel vaart in. Je kunt in korte tijd grote veranderingen doormaken. Andrea is heel prettig om naar te luisteren. Ze is betrokken in haar feedback. En ook direct, maar op een fijne gelijkwaardige manier. Daar heb ik veel aan gehad. Ik ben absoluut niet meer de persoon die ik 2 weken geleden was. Voor mijn gevoel is er een doorbraak geweest en ligt alles weer open. Het schrijven van een nieuw Zelfconcept heeft tot nu toe de grootste verandering teweeg gebracht. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor 🙏
Het Mentale Dieet is voor mij een nieuwe way of life geworden/ aan het worden. En de Mindset Challenge is dan wel ten einde maar dit proces is pas net begonnen 😀
PETRA - Vóór de challenge lag mijn lat behoorlijk hoog en probeerde ik in 1 sprong een top te halen. Ik wilde én 6 kg afvallen én een andere baan én een leuker sociaal leven én meer geld. Ik merk dat ik realistischer ben geworden en heb meer focus. En ik ben me bewust van wat ik afgelopen jaar al voor elkaar heb gekregen en mogen ontvangen, daar kon ik gedurende deze challenge ook bewust bij stilstaan.
PS: Ohwja; en ik ben ook nog 2 kg afgevallen deze twee weken 🤪
MARLEEN - Andrea weet met haar challenge een duidelijk verhaal over te brengen: Je bent de regisseur van je eigen leven en hebt zelf invloed op het verloop van je film. En de 'Hoe dan?'-vraag wordt in 14 dagen tijd grondig doorlopen. Met dagelijkse, toegankelijke opdrachten en beeldende verhalen & metaforen, zet ze een beweging in gang richting vrijheid en mogelijkheden. Haar kracht ligt in nauwe afstemming met de groep gecombineerd met haar brede perspectief en heldere visie. Haar woorden resoneren! Dankbaar!
HANNETTE - Maar wat een fijne challenge... Al met al heeft dit geresulteerd in een duidelijke bewustwording. Inzicht. Een fijne EHBO als shit-FM losgaat. Een structurele manier om te shiften, dus een veel beter gemoed. Ik heb een nieuwe klant aangetrokken deze week en heb over het algemeen een beter gevoel over alles. Ook meer berusting. Alles komt goed.
Dankjewel Andrea voor de enorm heldere en geweldige manier waarop je dit begeleidt met jouw invoelende maar ook krachtige en pragmatische tools om te shiften. Ik ben super fan ♥️

Waarom zou je meedoen?

Je mindset, oftewel je manier van denken, bepaalt wat je nu als realiteit ervaart. Je gedachten bepalen je gevoelens en daarmee ook je gedrag.

Enkele cijfers vanuit neurowetenschap:

 • We hebben zo'n 60.000 gedachten per dag
 • Circa 70% van onze gedachten zijn negatief
 • Circa 95% van onze gedachten zijn herhalend

Het mag duidelijk zijn dat je een andere mindset nodig hebt om je verlangens te realiseren. En dát is precies waar ik je mee help in de Mindset Challenge. Ik leer je de kneepjes van een 'Mentaal Dieet' waarmee je -met praktische tools en technieken- je negatieve en herhalende gedachten gaat herkennen en gaat vervangen met helpende gedachten.

Je zult nooit meer dezelfde zijn!

Ga je deze geweldige challenge aan waarmee je alleen maar kunt winnen

Aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar info@andreahoogendoorn.nl. Je kunt mij ook een WhatsApp sturen (zie knop hieronder). Ik stuur je dan een Tikkie (iDeal) en/of mijn bankgegevens.

Let's get you going! 🚀


Andrea Hoogendoorn | Personal Mastery | Inspiratie & Tools | Instagram | LinkedIn | WhatsApp

Liever mijn Brief van de Maand?

  Net als jij hou ik niet van spam, ik respecteer je privacy en je kunt je op elk moment uitschrijven uit mijn systeem.