Over Andrea

Over Andrea

Dus je hebt een verlangen naar meer, een verlangen om de regie te nemen over je energie?

Hoi, ik ben Andrea

 

...expert in het overwinnen van beperkende overtuigingen, NLP Practitioner, PSYCH-K® facilitator en jouw Mindset bestie. Ik ben een rustige, introverte, visueel ingestelde zelfverzekerde vrouw die ’s morgens als eerst koffie wil... bij voorkeur met opgeklopte havermelk.

 

Ik weet hoe je bewust jezelf programmeert voor succes in je leven.

 

Door mijn diepgaande persoonlijke ontwikkeling, mindset- en energiewerk de afgelopen 25 jaar weet ik wat er voor nodig is om de beste versie van jezelf te worden, lekker in je vel te zitten en vrij worden om het leven te creëren dat je wilt.

 

Ik ben er om je te helpen het antwoord op jouw 'er moet toch méér zijn' te vinden. Om je te helpen nieuwe levels van overzicht en inzicht te bereiken over het energetische, zodat je eindelijk die innerlijke rust, zekerheid en kracht vindt.

 

Ben je er klaar voor om de regie te nemen over je energie en het leven van je dromen te creëren?

JA, VERTEL ME HOE!

Waarom ben ik de coach waar je naar zoekt?

 

Omdat ik ben geweest waar jij bent. Omdat ik de sleutels én het overzicht gevonden heb waar jij naar op zoek bent… Je wilt snappen 'hoe het zit' en daardoor met zelfvertrouwen de regie nemen over je leven, helder weten wat je wilt en hoe je het krijgt. Innerlijke rust ervaren. Ik begrijp op diep niveau hoe je dit doet en hoe je daar het snelst komt. Ik weet dat je het nodig hebt om overzicht te hebben zodat je de energetische mechanismen veel beter gaat begrijpen. Dat je dat in een veilige 1:1 setting in jouw eigen tempo stappen kunt zetten naar het ontdekken van jouw Powerful Creator skills.

LEER ME HOE HET ZIT!

Een paar luchtige weetjes...

 

Zeg eens, waar woon je NU weer?

Ja, ik weet het. Inmiddels ben ik 23x verhuisd en ik ben 47. Dus tja...

In ieder geval: ik ben geboren in Rhenen en na heel veel omzwervingen in Nederland terecht gekomen in Zweden waar ik samen met mijn partner, kat en kippen in een klein dorpje woon in de bergen van de provincie Värmland. Van harte welkom als je eens in de buurt bent!

 

Een guilty pleasure...

Ik hou van af en toe een (thee)lepel Nutella naar binnen werken. Zo uit de pot. Met name 's avonds... als toetje zeg maar. Heel slecht, ik weet het, maar ook heel erg lekker.

 

Een slechte eigenschap van mij

Oei, ik ben vaak al in de actiestand zonder eerst in te tunen op de achterliggende energie... ik weet het... precies wat ik mensen adviseer om NIET te doen, omdat ik weet dat het meestal niet werkt, omdat energie altijd vóór strategie komt.

 

En jij?

Wil jij iets kwijt over wie jij bent en waar je nu bent? Laat hier gerust een bericht achter met je brandende vragen, of alles wat je maar kwijt wilt over jezelf en jouw zoektocht.

My Products Available Products
Pages
Sign In

Sign In Details

Forgot Password