Over Andrea

Vrij zijn!


Velen van ons hebben zich al van jongs af aan zó aangepast, dat we niet goed meer weten wie we in onze kern zijn. Dat we het lastig vinden om te weten wat we willen, omdat we niet (meer) verbonden zijn met onze ware verlangens.

De weg terug naar jouw kern is om ruimte te geven aan je verlangens en jezelf toe te staan om ze te vervullen. Zo vind je stap voor stap de vrijheid terug die jouw geboorterecht is.

Je zult meer power, vervulling en gemak ervaren en een leven creëren op jouw voorwaarden.

Hoi, ik ben Andrea


Ik groeide op in een sterk mentaal en emotioneel onderdrukkende omgeving. Zo ontstonden er patronen om mijn werkelijke verlangens weg te duwen en me te gedragen 'zoals het hoorde'. Ik paste mij sterk aan aan de verwachtingen van de omgeving en dacht dat ik op aarde was om het anderen naar hun zin te maken. Mijn ware ik raakte verstopt onder een laag van schuld, schaamte en niet helpende 'programmering'. Ik/het was nooit goed genoeg, terwijl ik ZO m'n best deed.

Een innerlijke drang naar vrijheid bleef. En door intensieve persoonlijke ontwikkeling, therapie, mindset- en energietrainingen vond ik mijn authentieke zelf terug en bouwde mijn persoonlijkheid weer op. Ik ben een vrije geest en leef een avontuurlijk en tegelijkertijd rustig leven, precies zoals het bij mij past.

Hoe vrijheid er voor jou ook uitziet en of die meer mentaal, emotioneel, spiritueel of financieel is... ik ben er om jou verder te helpen!

Mijn aanpak

Mijn aanpak is altijd doel- en resultaatgericht vanuit een holistisch perspectief. Leren en dan vooral implementeren en integreren.

Bewustwording en zelfreflectie maken een belangrijk onderdeel uit van hoe ik werk. Door je bewust te worden van je (werkelijke) gevoelens, gedachten en behoeften, kun je gericht stappen zetten in de gewenste richting.

Je verbinden met je kern, de bron, je hogere zelf... hoe je het ook noemen wilt, zodat je vanuit jouw diepste waarheid je plek in het universum weet in te nemen is de basis voor succes.

Veel mensen willen een strategie voor succes, toch gaat het het minst om strategie. Het belangrijkste is (je) energie en het belichamen van je verlangens. 

Ik weet hoe je jezelf bewust (her)programmeert en energetisch afstemt op vrijheid en al het andere dat je wilt bereiken. Het is mijn missie om deze kennis met empathie over te dragen en je te helpen met jouw beste zelf voor ogen.

Ben je er klaar voor om samen met mij jouw wensen te realiseren?

Let's go! 

Achtergrond en invalshoek


Elk jaar besteed ik veel tijd aan opleidingen en nieuwe ervaringen. Het is een constante verrijking voor mijzelf én de mensen op mijn pad.

  • Energetic Breakthrough Method Practitioner - Lutonska & Negus (2022/2023)
  • Freedom Teacher Academy - Jesse Elder (2019/2020)
  • Primelight Meditation Teacher - Jesse Elder (2019/2020)
  • Ultimate Mind 1, 2, 3 - Jesse Elder (2019)
  • Advanced PSYCH-K Facilitator - de Werff (2017/2018/2019)
  • Sociaal Panorama - Academie Hypnos (2010)
  • NLP Practitioner - Academie Hypnos (2009/2010)

Andere kwalificaties:

  • Project- & risicoanalyse - ProRail (2010 t/m 2021)
  • Projectcoördinatie - ProRail (2006 t/m 2010)
  • Master Sociale Geografie & Planologie - Universiteit van Amsterdam (1996 t/m 2006)

Ik houd van het creëren van structuur en overzicht, van hoofdlijnen, zodat je veel focus en houvast hebt. Het elimineert 'overwhelm' en -dat is mijn ervaring- zorgt voor bewustwording, zodat het doorbreken van niet helpende patronen een stuk gemakkelijker wordt.

My Products Available Products
Pages
Sign In

Sign In Details

Forgot Password