TIJDELIJK 50% KORTING OP ONLINE OF TELEFOONSESSIES!

OVERIGE SESSIES

Doorbraak-sessie (dagdeel) / TIJDELIJK NIET TE BOEKEN

Wil je een grote schoonmaak houden en ruim de tijd hebben om de diepte in te gaan, maar vind je een hele dag teveel? Ook in een dagdeel (ca 3-3,5 uur) kunnen we al veel doen. Een Doorbraak-sessie vindt plaats in Pesse. Vooraf hebben we een afspraak (bellen of videobellen) om vast te stellen waar je nu tegenaan loopt en wat je zou willen bereiken. Op de dag van jouw Doorbraak-sessie doorlopen gerichte veranderingsprocessen (balansen) om innerlijke conflicten op te lossen en overbodige ballast op te ruimen. Jouw 'automatische piloot' krijgt als het ware een software update zodat je gemakkelijker bereikt wat je wilt. Een aantal weken na afloop van de Doorbraak-sessie hebben we een afrondend evaluatiegesprek (bellen of videobellen).

 

Ben jij toe aan een Doorbraak? Gun je jezelf een leven waarin je je obstakel voorgoed achter je laat? Het is mogelijk!

Voordelen van werken met je onderbewuste:

  • Je bespaart tijd en geld doordat er direct op onderbewust niveau gewerkt wordt (dit is geen hypnose of trance).
  • Het is niet nodig om urenlang te graven in je pijnlijke verleden, of traumatische ervaringen tot in detail her te beleven.
  • Door gebruik te maken van spiertesten (dit komt uit de kinesiologie) worden veranderingen in je onderbewuste direct door jou ervaren.

De investering voor een Doorbraak-sessie is € 499,-

 

Boek een gratis intakegesprek in mijn online agenda met onderstaande knop:


Introductiesessie PSYCH-K® (ca 1,5 uur) / TIJDELIJK NIET TE BOEKEN

Heb je interesse in het volgen van de Basis Workshop PSYCH-K®, dan is er een speciale Introductiesessie te boeken. We doorlopen de veranderingsprocessen die je tijdens de Basis Workshop zult leren. Dat doen we aan de hand van een thema/obstakel in jouw leven waar je verandering in wilt. Hiermee sla je twee vliegen in één klap. Tevens krijg je een boek mee over PSYCH-K® ter waarde van €10,- én € 75,- korting op de Basis Workshop bij De Werff. 

 

Deze sessie vindt plaats in Pesse, duurt circa 1,5 uur en kost €150,-

 


sessie PSYCH-K® (ca 1 uur) - TIJDELIJK 50% KORTING!

Is er een specifiek thema waarop je wilt ontstressen en de puntjes op de i wilt zetten? Dan kun je prima uit de voeten met een kortdurende sessie van ca 1 uur. Deze sessie vindt in principe online of telefonisch plaats. Aan het begin van de sessie verkennen we samen waar je nu tegenaan loopt en wat je zou willen bereiken. We doorlopen vervolgens gerichte veranderingsprocessen (balansen) om jouw belemmerende overtuigingen te transformeren in helpende overtuigingen zodat je gemakkelijker bereikt wat je wilt.

 

Weet je nog niet precies wat jouw belemmerende overtuigingen zijn, dan kunnen we eventueel 'Het Bevrijdingsspel' spelen. Dit spel is ontwikkeld door psycholoog Rozemarijn Dols en is bedoeld om inzicht te krijgen in veel voorkomende thema's zoals o.a. vermijding, afhankelijkheid, oververantwoordelijkheid, pleasen, afstandelijkheid, et cetera. Aan de hand van het spel ontdekken we waar jouw grootste belemmeringen zitten en kunnen we de onderliggende overtuigingen meteen aanpakken zodat je je doelen gemakkelijker kunt bereiken.

 

De investering voor deze kortdurende sessie is geen € 120,- maar tijdelijk € 60,-.

Voordelen van werken met je onderbewuste:

  • Je onderbewuste is je automatische piloot: je bespaart tijd en geld doordat er direct op dit niveau gewerkt wordt (dit is geen hypnose of trance).
  • Het is niet nodig om urenlang te graven in je pijnlijke verleden, of traumatische ervaringen tot in detail her te beleven.
  • Door gebruik te maken van spiertesten (dit komt uit de kinesiologie) worden veranderingen in je onderbewuste direct door jou ervaren.

Afspraken kun je direct boeken in mijn online agenda met onderstaande knop:


Onderhoudspakket PSYCH-K® (5x1 uur) - TIJDELIJK 50% KORTING!

Heb je al een sessie achter de rug en wil je op regelmatige basis je 'innerlijke software' bijwerken? Dan is er de mogelijkheid een onderhoudspakket aan te schaffen. Deze sessies vinden alleen online of telefonisch plaats.

 

De investering voor een pakket van 5 sessies van ca 1 uur is geen € 499,- maar € 249,-.

 

Meer of minder sessies behoort ook tot de mogelijkheden. Bij aanschaf kun je de eerste afspraak meteen boeken. Na de eerste afspraak krijg je de overige afsprakenlinks waarmee je zelf je afspraken kunt inplannen in mijn online agenda. Het pakket is vanaf de datum van aankoop 12 maanden geldig.