WERK MET MIJ

Onze samenwerking

Ik geloof dat de kracht en wijsheid die nodig zijn om te veranderen, al volledig in jou aanwezig zijn. Mijn manier van coachen is dan ook volledig afgestemd op die overtuiging:

  • Het gaat om JOU en JIJ staat centraal; ik bied je mijn volledige aandacht en toewijding bij het behalen van JOUW doelen.
  • JIJ geeft aan wat voor jou nu belangrijk en/of nodig is, ik faciliteer door de juiste veranderingsprocessen te doorlopen. Op deze manier heb en hou je zelf de regie over jouw proces.
  • Je transformeert obstakels en wordt de beste versie van jezelf.

Misschien heb je al jaren therapie gehad en aan vele thema's gewerkt. Waarschijnlijk heb je dan veel inzicht gekregen in wat 'je probleem' is en waar de oorsprong ligt. Ook dat kan waardevol zijn. Maar...

 

...waar het uiteindelijk om gaat is blijvend resultaat!

 

Wat voor cijfer geeft jij je leven nu? Is alles zoals je het hebben wilt, blijft er diep van binnen nog iets knagen, of heb je behoefte aan wat puntjes op de i? Wat jouw verlangen ook is, ik begeleid jou graag!

 

AANBOD

Overzicht van sessies en programma's

Mijn aanbod bestaat uit 3 verschillende typen van coaching:

  • 1:1 sessies (losse sessies)
  • 1:1 traject van ca 4 weken
  • Groepsprogramma met online community (vaste startdata).

Hieronder vertel ik je meer.


1:1 Sessies

Optie 1: introductiesessie PSYCH-K®

Wil je weten of de methode PSYCH-K® bij jou past?

Dan is er een speciale Introductiesessie te boeken. Na de sessie krijg je een boek mee over PSYCH-K® en als je geïnteresseerd bent in het volgen van een Basis Workshop, dan krijg je daarop €75,- korting bij De Werff. 

optie 2: Losse 1:1 sessie

Wil je een losse sessie boeken, ook dat kan.

Wil je een losse coachingssessie boeken, neem dan contact op. We bespreken dan de voor jou geschikte opties en prikken eventueel een datum. Een kenningsmakingsgesprek kun je 24/7 inplannen met onderstaande knop.


1:1 Traject

voor doorbraken en nieuw perspectief

Ben je toe aan een diepgaande transformatie...

En vind je het fijn om gedurende ca. 4 weken zeer intensief met jezelf aan de slag te gaan? Dan is dit traject wellicht iets voor jou. Het traject bestaat uit een zeer uitgebreide zelfstudie waarin je diep in jouw thema's duikt Nadat je een blauwdruk hebt gemaakt van wat je (anders) wilt, volgen 2 diepgaande transformatiesessies waarin jouw innerlijke software vernieuwd wordt zodat je gaat bereiken wat je wilt. Hierdoor worden pijn en stress getransformeerd naar rust en harmonie en obstakels worden uit de weg geruimd. Tevens werken we aan een actieplan, zodat je jouw nieuwe ik kunt verstevigen.  Gedurende het hele traject is er 1:1 support van mij zodat al je vragen en zorgen kunt delen. Boek een gratis kennismakingsgesprek om te ontdekken of dit traject bij jou past!


Groepsprogramma 'Van vonk naar vuur'

alles wat je moet weten zodat je je leven bewust gaat vormgeven

Ben jij iemand die volledig persoonlijk leiderschap wil hebben, maar het overzicht niet heeft over hoe je dat bereikt?

Ik ben momenteel een programma aan het ontwikkelen waarmee je overzicht krijgt over alle fundamentele zaken die een rol spelen bij het bewust gaan leven en neerzetten van wie jij bent. Aan de hand van de door mij bedachte V.L.A.M.-methode, leer je het belang van verlangen, liefde voor jezelf, authenticiteit en een helpende mindset om je leven de richting te geven die jij wilt. Het bevat alles wat ik weet over hoe je je bewustzijn en energie verhoogt en hoe je een helpende mindset ontwikkelt door deze te verbinden met krachtige strategieën!

 

Op hoofdlijnen kan ik wel alvast wat informatie geven over wat het programma bevat:

  • Uitgebreide zelfstudie met videomateriaal en opdrachten
  • Wekelijks online groepscalls
  • Online community met maximaal 8 gelijkgestemden in een rustige omgeving
  • Ik ben dagelijks beschikbaar voor support

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer dit programma van start gaat? Stuur mij dan een bericht, je kunt mijn gegevens vinden op mijn contactpagina.