WERK MET MIJ

Onze samenwerking

Ik geloof dat de kracht en wijsheid die nodig zijn om te veranderen, al volledig in jou aanwezig zijn. Mijn manier van coachen is dan ook volledig afgestemd op die overtuiging:

  • Het gaat om JOU en JIJ staat centraal; ik bied je mijn volledige aandacht en toewijding bij het behalen van JOUW doelen.
  • JIJ geeft aan wat voor jou nu belangrijk en/of nodig is, ik faciliteer door de juiste veranderingsprocessen te doorlopen. Op deze manier heb en hou je zelf de regie over jouw proces.
  • Je transformeert obstakels en wordt de beste versie van jezelf.

Misschien heb je al jaren therapie gehad en aan vele thema's gewerkt. Waarschijnlijk heb je dan veel inzicht gekregen in wat 'je probleem' is en waar de oorsprong ligt. Ook dat kan waardevol zijn. Maar...

 

...waar het uiteindelijk om gaat is blijvend resultaat!

 

Wat voor cijfer geeft jij je leven nu? Is alles zoals je het hebben wilt, blijft er diep van binnen nog iets knagen, of heb je behoefte aan wat puntjes op de i? Wat jouw verlangen ook is, ik begeleid jou graag!

 

AANBOD

Overzicht van sessies

Hieronder vind je een overzicht van het huidige aanbod aan sessies. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor het boeken van sessies kun je 24/7 een afspraak maken in mijn online agenda. Kun je onmogelijk op de aangegeven tijden, neem dan contact op.

D-DAY (Doorbraak-dag)

Ben je toe aan een diepgaande transformatie...

En vind je het fijn om één dag zeer intensief met jezelf aan de slag te gaan? Dan is de D-DAY wellicht iets voor jou. Dit is één dag (plus vóór- en nazorg) waarin we diep in jouw thema's duiken. Pijn en stress worden getransformeerd naar rust en harmonie. Je innerlijke oorlog maakt plaats voor bevrijding. Je gaat naar huis met compleet vernieuwde 'innerlijke software', met vernieuwde focus én met een actieplan die jouw diepe verandering optimaal ondersteunen. Vooraf vindt een uitgebreide intake plaats en een voorbereidende sessie (online). Na de D-DAY is er support en een afrondende sessie (online). De D-DAY is inclusief lunch en vindt plaats op een goed bereikbare locatie in Pesse. Boek een gratis kennismakingsgesprek om te ontdekken of jij klaar bent voor jouw D-DAY!


Doorbraak-sessie (dagdeel)

Ben je toe aan een koerswijziging...

En vind je één hele dag teveel van het goede? Laat je verrassen hoe ver je kunt komen in een halve dag. De Doorbraak-sessie vindt plaats op een goed bereikbare locatie in Pesse. Boek een gratis kennismakingsgesprek om te ontdekken of jij klaar bent voor jouw Doorbraak-sessie! Als het je wat lijkt, prikken we in overleg een ochtend of middag. Vanwege de lengte van de sessie hebben we de gelegenheid om een aantal zeer diepgaande veranderingsprocessen te doorlopen. Boek een gratis kennismakingsgesprek en leg jouw Doorbraak-sessie vast.


Introductiesessie PSYCH-K®

Heb je interesse in de methode PSYCH-K®, of in het volgen van de Basis Workshop?

Dan is er een speciale Introductiesessie te boeken. We doorlopen de veranderingsprocessen die je tijdens de Basis Workshop zult leren. Tevens krijg je een boek mee over PSYCH-K® en korting op de Basis Workshop bij De Werff. 


sessie PSYCH-K®

Heb je een aantal specifieke overtuigingen waar je vanaf wilt?

Of wil je één thema of situatie aanpakken? Dan kun je een kortdurende sessie boeken. Deze sessie vindt in principe alleen online of telefonisch plaats. Aan het begin van deze sessie verkennen we samen waar je nu tegenaan loopt en wat je zou willen bereiken. We doorlopen vervolgens gerichte veranderingsprocessen (balansen) om jouw belemmerende overtuigingen te transformeren in helpende overtuigingen.


Onderhoudspakket

Heb je al ervaring met PSYCH-K®?

Wil je op regelmatige basis je 'innerlijke software' bijwerken? Dan is er de mogelijkheid een onderhoudspakket aan te schaffen. Deze sessies vinden alleen online of telefonisch plaats.