TRAININGEN (in ontwikkeling)

Ik ben twee soorten trainingen aan het ontwikkelen. Trainingen op het gebied van mindset en trainingen specifiek voor startende coaches en therapeuten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de uitrol van de trainingen? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief.

(Deze knop brengt je naar de pagina waar je je aan kunt melden voor deze nieuwsbrief.)

Hoewel ik nog niet precies weet in wat voor vorm ik de trainingen ga gieten en wat voor titel ik de trainingen geef, wil ik je wel alvast een idee geven van de grove inhoud van de trainingen. Dit wordt het ongeveer. Whoohoooo, zin in!!!


MINDSET


Richting (soulprint)

Weet je niet goed wie je bent en mis je daardoor een gevoel van richting, focus en zingeving in je leven? Doorloop een uniek proces waarmee je ontdekt wat nu eigenlijk jouw kernwaarden zijn en hoe je die praktisch vorm kunt geven in je leven.STARTENDE COACHES & THERAPEUTEN


Jij & jouw ideale klant

Het belangrijkste dat je hebt, ben JIJ! Pas als jij heel helder bent wie jij bent en met wie jij het liefste werkt, kun je die duidelijkheid gaan omzetten in acties om jouw ideale klant aan te trekken. In deze training krijg je helderheid over jouw x-factor, over jouw ideale klant en krijg je overzicht over 'de klantreis'. Dat overzicht helpt om heel doelgericht je acties uit te stippelen zodat jij jouw ideale klant gaat aantrekken en optimaal van dienst bent. 

Communiceren & resoneren

Als je weet wie jij bent en met wie jij het liefste werkt, kun je jouw helderheid gaan vertalen in een duidelijke en herkenbare boodschap. Door te communiceren op een manier die gaat resoneren met jouw ideale cliënt word je zichtbaar en herkenbaar. Je krijgt overzicht, praktische frameworks en stappenplannen, zodat je nooit meer naar een lege pagina zit te staren omdat je niet weet wat je moet schrijven of zeggen.