Een uitspraak van schrijfster en filosofe Ayn Rand is:

'Geluk is díe staat van bewustzijn die voortkomt uit het bereiken van jouw waarden.'

Ontdek jouw unieke soulprint en krijg in 4 stappen diepe inzichten in wat er voor jou nodig is om een gelukkig en waarde(n)vol leven te leiden!  

Leer een krachtig gestructureerd proces dat verder gaat dan traditionele doelen stellen om te ontdekken wat jouw zielsmissie is voor je leven.

 

Iedereen wil gelukkig zijn, maar velen weten niet hoe ze dat kunnen bereiken. Het ontbreekt aan focus en duidelijke richting. Er staan gedachten in de weg als ‘ik weet niet wat ik écht wil’ en dat heeft dikwijls twijfel, gevoelens van onzekerheid en een impasse tot gevolg.

 

Wat als...

 • De weg naar jouw meest bevredigende leven al bestaat?
 • En alles wat je hoeft te doen is die te ontdekken?

Dr. Michael Beckwith zegt: er zijn geen extra mensen op deze planeet. Je bent geboren voor een speciale reden, een unieke missie die alleen jij kan vervullen. Maar… heb jij jouw missie al ontdekt?

 

Velen leven een leven waarin ze niet blij zijn met de richting. Er is te weinig vooruitgang, hun leven is voorspelbaar geworden en het gaat nergens naartoe. Wat als dit een simpel teken is dat het tijd is dat je van richting verandert? 

 

Wat er ook gebeurd is in je leven, het moment dat je er met aandacht naar kijkt, ontdek je dat alle antwoorden al in jou zitten.

 

Verhoog je bewustzijn en creëer jouw ideale leven! 

 

Het herkennen en erkennen van je waarde(n) is daarbij onmisbaar. Het maakt elke beslissing makkelijk, want waarden geven je richting en focus. De training ‘Ontdek je Soulprint’ is ontworpen om je te helpen jouw diepste kernwaarden te ontdekken. Elke fase zal je bewustzijn vergroten terwijl je meer en meer aligned raakt met jouw ware zelf.

 

Het proces gaat veel verder dan je waarden beschrijven. In plaats van op intellectueel niveau helderheid proberen te krijgen, zul je jezelf herontdekken vanuit inspiratie en intuïtie. Dan krijg je pas écht helderheid over wat succes en vervulling voor jou betekenen, zodat je gericht kunt gaan groeien en bloeien en met zelfvertrouwen de unieke persoon worden die je bestemd bent te zijn.

 

Leer welke doelen de moeite waard zijn om na te jagen, zodat je kunt stoppen met het doen van dingen die jou niet dienen. Ontdek waar je écht blij van wordt, zodat je ‘in alignment’ komt met je ware zelf en een leven creëert waar je ziel van gaat zingen!

 

Vanaf stap 1 van de training krijg je al inzichten die jouw zelfvertrouwen verhogen en die je verder helpen.


Even voorstellen...

 

Ik ben Andrea

 

Jaren heb ik mijzelf verteld dat ik niet wist wat ik wilde. Ik heb mezelf klein gehouden en verschool mij achter het overmatig zorgen voor anderen en mijzelf wegcijferen. Want als je voor je eigen geluk gaat, dan ben je egoïstisch toch? Ik vertelde mijzelf dat ik gelukkig werd van het zorgen voor anderen, maar ergens diep van binnen hoopte ik dat ik op een dag wakker zou worden en dat het leven, mijn doel, mijn missie en mijn plek dan helemaal duidelijk zouden zijn voor mij. Dat bleek niet de juiste strategie ;-)

Deze training is ontstaan vanuit mijn jarenlange zoektocht naar mezelf, naar mijn zielsmissie, naar wat nou toch mijn doel was… Dit alles werd gevoed door de angst dat ik de boot zou missen in dit leven. Want waar het eigenlijk om ging was: ik wist gewoon niet HOE ik mijn geluk kon creëren en dat was behoorlijk frustrerend.

 

De omslag in mijn leven kwam toen ik gericht ging focussen op mijzelf, mijn waarden en op mijn behoefte. Door deze helderheid te creëren, vond ik én accepteerde ik mijn unieke waarde(n). En als dát gebeurt... dan KUN je gewoon niet anders dan stappen maken die écht bij jou passen. Het geeft een bak rust, zelfvertrouwen en geluk!


Dat kun jij ook bereiken, als je een prioriteit maakt van je jezelf!

 • Je bewustzijn zal groeien, zodat je meer overzicht en inzicht krijgt.
 • Je voelt je beter over jezelf, omdat je ontdekt wat écht bij jouw past.
 • Je ontdekt welke mindset nodig is om de persoon te worden die je wilt zijn.
 • Je leert krachtige strategieën zodat je je geen zorgen hoeft te maken over ‘hoe’ je dit allemaal voor elkaar gaat krijgen.

 


Over de training

De training 'Ontdek jouw Soulprint' is erop gericht om jou in een aantal stappen inzicht te geven in jouw ware zelf, in je potentie. Het blijft niet bij inzicht, je gaat het ook voelen, waardoor je zelfvertrouwen enorm toeneemt. En dat geldt helemaal als je gaat ontdekken met welke waarden jij jouw leven richting kunt geven op een manier die 100% authentiek is.

 

Gecombineerd met slimme strategieën, zorgt het ervoor dat je niet alleen in je hoofd blijft, maar dat je met zelfvertrouwen doelgerichte actie kunt gaan nemen! Stel je eens voor wat zoveel focus voor je leven kan betekenen!

 

In een aantal stappen leer je door middel van een uniek en creatief proces waar jouw drive zit voor een gelukkig leven met richting en vervulling.

 

De training is opgebouwd uit 4 lessen, met elk een werkboek en optioneel is ook een VIP Doorbraaksessie bij te boeken:

 

Les 1: Verbinding met jezelf

 • In deze les zoomen we in op je identiteit:
 • Je leert een kort en krachtig proces om verbinding te maken met je intuïtie.
 • Je gaat helderheid creëren in je potentie door je wijsheden, talenten en vaardigheden te ontdekken zodat je een overzicht krijgt van jouw kwaliteiten.
 • Hierin (her)ontdek je jouw waarde en jouw kwaliteiten en ontdek je waar je energie van krijgt.
 • Je leert je situaties en resultaten analyseren aan de hand van een krachtig model.

 

Les 2: Jouw unieke verhaal

 • In deze les leer je wat je Soulprint is en hoe je deze vindt
 • Door in jouw unieke verhaal te duiken vind je jouw verborgen schatten 

 

Les 3: Jouw unieke waarden

 • Je leert het belang van waarden als richtinggevend principe
 • Je leert het belang van jouw unieke kwaliteiten als nalatenschap
 • Via een uniek creatief proces word je je bewust van jouw kernwaarden en ga je voelen dat ze kloppen. Je kernwaarden zijn belangrijke input voor jouw unieke pad (les 4)
 • Bovendien ontdek je belemmerende overtuigingen over jezelf die je kunt transformeren 

 

Les 4: Jouw unieke pad en actieplan

 • Je leert het verschil tussen lineaire en non-lineaire creatie
 • In deze les leer je het belang van het stellen de 3 belangrijkste vragen. De antwoorden daarop geven duidelijkheid over wat je wilt bereiken en hoe je dat wilt doen
 • Je gaat concrete doelen benoemen en verder concretiseren met behulp van de principes van non-lineaire creatie
 • Via een gestructureerd proces concretiseer je jouw doelen zodat je een jouw actieplan op maat hebt voor de komende maanden

 

Optioneel: VIP Doorbraak-sessie

 • Het maken van jouw Soulprint gaat niet helpende overtuigingen en thema’s aan het licht brengen. Het zijn gedachten en gevoelens die jou in de weg kunnen staan om te bereiken wat je wilt. De snelste en meest effectieve manier die ik ken, is om je niet helpende overtuigingen te herprogrammeren op de laag van je onderbewuste. Bij de VIP-optie bied ik je de gelegenheid de kracht te ervaren van de veranderingsprocessen van PSYCH-K®. Stap voor stap begeleid ik jou door een proces waarbij je (onderbewuste) stress en weerstand loslaat en je innerlijke software optimaliseert, zodat je ook daadwerkelijk kunt gaan bereiken wat je wilt.

 

Wat kun je verwachten?

 • Elke les bestaat uit een video en één of meerdere (schrijf)opdrachten die in het bijbehorende werkboek staan. De videoles bestaat uit een korte visie op het onderwerp en uitleg over de opdrachten. Elke dag dat er een les is, worden de videoles en het werkboek geüpload in jouw kanaal in Microsoft Teams.
 • Op elk moment kun je je vragen stellen via het 1-op-1 kanaal (Microsoft Teams).

 

Bruikbaarheid

 • Nadat je jouw Soulprint hebt ontdekt, is het zaak om periodiek je doelen aan te blijven scherpen. De training geeft je praktische tools die je de rest van je leven kunt blijven inzetten.

 

Voor wie is deze training?

 • De training is voor mensen die een diepere verbinding zoeken met zichzelf, met hun potentie en met hun unieke waarde(n). Als je beseft dat alle antwoorden al in jou verscholen zitten en als je die wilt ontdekken, zodat je kunt groeien en bloeien, dan is deze training geschikt voor jou! 

In slechts 4 lessen krijg je inzichten en tools waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken.

 

Bonus

In de training leer je je wensen praktisch vorm te geven, een mooie aanvulling daarop is het sterker maken van je verlangen door visualisatie. 

 • Als bonus ontvang je de VLAM-activatiemeditatie die jou in ca. 20 minuten energetisch verbindt met je verlangens en waarbij je alignment creëert in jezelf door eventuele weerstand te transformeren. 

Je investering

Variant 1: zelfstudie

 • De investering voor de losse onderdelen uit deze training is €197,- (€129,- voor de training + €49,- voor de Q&A-sessie + €19,- voor de VLAM Activatiemeditatie) en dan heb ik mijn dagelijkse 1-op-1 back-up niet meegerekend
 • Ik bied het totaal pakket tijdelijk aan voor €169- (dat is een korting van €28,-)

Variant 2: zelfstudie + VIP Doorbraak-sessie

 • De investering voor de losse onderdelen uit deze training is €344- (€129,- voor de training + €49,- voor de Q&A-sessie, €19 voor de VLAM Activatiemeditatie + €147,- voor de Doorbraak-sessie) en dan heb ik mijn dagelijkse 1-op-1 back-up niet meegerekend
 • Ik bied het totaal pakket tijdelijk aan voor €279-. (dat is een korting van €65,-)
 • NB: Voor de VIP Doorbraak-sessie heb ik maximaal 5 plekken per maand beschikbaar. 

Garantie

 • Je krijgt door deze training gegarandeerd veel nieuwe inzichten over jouw kwaliteiten en jouw kernwaarden. Dit proces werkt voor 100% van de mensen die 100% hun energie in de opdrachten stoppen. Als jij alle stappen hebt doorlopen en geen nieuwe inzichten hebt gekregen over jouw kwaliteiten, jouw kernwaarden en de richting die bij jou past, dan krijg je het door jou betaalde bedrag volledig teruggestort. 

Samenvattend krijg je

 • 4 videolessen
 • 4 werkboeken met opdrachten
 • 1 geleide meditatie (optioneel te gebruiken)
 • 1 live Q&A-sessie van ca. een half uur
 • Een 1-op-1 kanaal in Microsoft Teams (chat) waar ik als back-up aanwezig ben om jou verder te helpen
 • 3 maanden toegang tot het lesmateriaal
 • Bonus: VLAM Activatiemeditatie
 • Bij de VIP-optie: een transformerende Doorbraak-sessie met PSYCH-K® methode

(Link naar het contactformulier. Vul dat in en ik neem contact met je op)


Twijfel je?

 

Misschien twijfel je nog over of je dit nou wel of niet moet doen. Dat kan en dat mag. Vraag jezelf af wát er nodig is voor jou om je blokkade op te lossen en wat er gebeurt als je er voor kiest je belemmerende patroon niet te doorbreken. Sta je dan morgen weer waar je nu ook al bent? Met gebrek aan richting, negatieve gedachten, zware gevoelens, twijfel en alleen de zekerheid dat je ook morgen niet bereikt wat je wilt. Als jij die eeuwige twijfelaar bent, dan heb ik een transformerende vraag voor je:

 

Hoe lang ben je nog bereid jezelf toe te staan te blijven waar je nu bent?

Het kan ook anders, als je van jouw doorbraak een prioriteit maakt.

 

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou kunnen zien als je focus, richting, een duidelijk doel en concreet actieplan krijgt waarmee je gericht verder kunt en waarmee innerlijke rust, meer energie en zelfvertrouwen creëert.  

(Link naar het contactformulier. Vul dat in en ik neem contact met je op)


Veel gestelde vragen

Hoe krijg ik de lessen toegestuurd?

De lessen en werkboeken worden geüpload in een privékanaal in Microsoft Teams. Hiervoor heb je een Microsoft account nodig. Als je dit nog niet hebt, kun je gratis een account aanmaken. Stuur mij het emailadres waarmee je een account hebt en ik nodig je uit vanuit Microsoft Teams. Volg vervolgens de instructies. De 1-op-1-sessies vinden ook plaats via Microsoft Teams.


Hoeveel tijd kosten de lessen?

Dit is moeilijk precies aan te geven. Ik verwacht dat je per les 1 tot 1,5 uur kwijt bent aan het bekijken van de video en het maken van de opdrachten.


VIP-optie: wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K®, de sleutel (K=key) tot je psyche, is een gebruiksvriendelijke manier om de 'software van je geest' te herschrijven en zo de koers van je leven te veranderen. Het is een eenvoudige en directe manier om belemmerende overtuigingen te vervangen door helpende overtuigingen op het niveau van het onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is als het ware je harde schijf, waar al jouw 'programma's'  (de helpende én niet helpende) opgeslagen zijn. Wat je voelt en denkt en hoe je je gedraagt is een gevolg van je programmering. Zodra je je zelf-ondermijnende overtuigingen verandert in helpende overtuigingen, zul je je doelen gemakkelijker bereiken.

Op mijn website vind je hier meer informatie.


Wat is de VLAM Activatiemeditatie?

VLAM is de naam van mijn coachingsbedrijf en het staat voor Verlangen, Liefde voor jezelf, Authenticiteit en Mindset. Het zijn 4 thema's die centrale rol spelen bij persoonlijke groei en ervoor zorgen dat een vonk een vuur kan worden. De VLAM Activatiemeditatie ondersteunt jou om te gaan VLAMMEN door middel van een bijzondere reis door je bewustzijn.


Ben jij klaar voor de beste versie van jezelf?

(Link naar het contactformulier. Vul dat in en ik neem contact met je op)