Powerful Creator traject

Powerful Creator traject

Ben jij een zelfbewuste persoon die al een eind op weg is met je persoonlijke groei, maar ervaar je een glazen plafond?

Neem de regie over je energie en breek er doorheen

Leer hoe je je energie hanteert en creëer het leven dat je wilt vanuit overzicht en zelfvertrouwen (ook al klinkt het misschien als een ongeloofwaardig avontuur op dit moment)

DIT WIL IK!

Is dit één van de vragen waar je al enige tijd mee rondloopt:

 

‘Waarom zit ik vast en kom ik steeds in dezelfde situaties terecht? Waarom is het zo moeilijk om er doorheen te breken?’ 

 

Ik herken het zó!

 Waar ik na jaren worstelen achter kwam is dit:

 

Je bent intern ‘geprogrammeerd’ met de energie van je verleden.

 Je creëert je huidige resultaten op basis van die 'oude' energie.... En daarom kom je steeds weer in soortgelijke situaties terecht.

Het kan anders!

Is je leven een beetje een voorspelbare sleur geworden?

Dat de ene week eigenlijk niet zoveel anders is dan de andere week? Er zijn uitzonderlijke momenten waarop je flow ervaart, maar die zijn ook zo weer verdwenen.

 

Ken je het gevoel dat je overzicht mist en daarom niet goed weet welke volgende stappen je het beste kunt zetten?

Helaas betekent het niet weten dat je meer van het ‘niet weten’ creëert en langer vast blijft zitten dan nodig is. Elk nieuw level komt als je energetisch afgestemd bent op de nieuwe versie van jezelf. Dit betekent dat je in het onbekende stapt en op je intuïtie moet vertrouwen. En dat is nogal oncomfortabel voor ons mensen ;-) (Ik spreek uit ervaring, haha).

 

Schaamt een deel van jou zich een beetje, omdat je beseft dat je ontevreden bent over je status quo?

Het is niet dat je ongelukkig bent, of een slecht leven hebt, dus eigenlijk mag je niet ontevreden zijn van jezelf. Maar toch… er knaagt iets. Er moet toch méér zijn?

 

Je voelt en weet dat er méér mogelijk is...

Maar je hebt nog niet de sleutel gevonden om je leven bewust te creëren, waar je vanuit overzicht over het geheel met zelfvertrouwen aan de juiste knoppen weet te draaien en ervaart dat JIJ de regie hebt. En daarom voelt elke dag als een dag waarop je wéér niet je volle potentieel hebt geleefd.

 

Je verlangt naar het ontdekken van jouw authentieke kracht, waarmee je nog veel méér impact hebt op je eigen leven en op dat van anderen. Dit verlangen wordt elke dag sterker en je bent er zo klaar mee dat er weer een dag gepasseerd is zonder deze kracht. Nu is je tijd, je voelt het aan alles!

 

Laten we je leven shiften met

 In dit diepgaande 1:1 traject (circa 12 weken) leer je

- Regie te nemen over je energie

- Je onderbewuste beperkende patronen loslaten

- Je volgende niveau van succes in je leven aan te boren

In plaats van het verleden keer op keer te her-creëren, ga je bewust je toekomst creëren! De vervulling van verlangens en resultaten waarvan je niet wist dat ze mogelijk waren, wachten op jou!

OH YES, I'M IN!

Mensen vragen me wel eens naar de strategie die nodig is om door het onzichtbare glazen plafond heen te breken. Maar, het gaat het minst over de strategie…

 

Het gaat altijd over het vernieuwen van ‘je innerlijke software’, over je energie.

...over innerlijke groei

...over in de volgende versie van jezelf stappen en die belichamen

...over afstemming met je kernwaarden, het loslaten van niet helpende oude patronen & angsten

...over luisteren naar je intuïtie en erop durven vertrouwen

...om het creëren van je nieuwe verhaal vanuit een verhoogde energie

Om je daar te krijgen waar je wilt zijn (en zelfs verder) ben ik mega enthousiast om je dit nieuwe traject aan te kunnen bieden!

 

Na je aanmelding, kun je je Claritysessie boeken en starten met de training in de online leeromgeving (vanaf 18 april 2022). Na elke les krijg je de tijd die nodig is om alles te laten bezinken en te integreren. Gedurende het traject zul je dag in dag uit geweldige verschillen gaan merken in je leven.

 

Tijdens het Powerful Creator traject wordt jouw innerlijke realiteit, de realiteit die je buiten je ervaart. Wát je gaat doen?

 

Je geeft je leven een upgrade

Je stapt in je Hogere Zelf en ontvouwt jouw volledige potentieel. Je gebruikt de kracht van energetische afstemming en je transformeert je huidige leven tot een niveau dat je niet voor mogelijk had gehouden.

Je geniet van focus & helderheid

Je laat oude saboterende patronen achter je. Je weet wel, die patronen die jou verhinderen om dat te krijgen wat je wilt. Met hernieuwde helderheid, trek je je doelen als een magneet naar je toe.   

Je neemt 'afgestemde' actie

Je laat jezelf zien op een energetisch afgestemde manier. Je gaat met zelfvertrouwen en gemak door het leven en weet vanuit verbinding met jezelf je doelen op de meest snelle manier te bereiken.

DIT HEB IK NODIG!

Hoi, ik ben Andrea

Jarenlang zei ik mij geregeld tegen mijzelf: 'Er moet toch meer zijn dan dit?'
Ik had het prima voor elkaar, maar ik bleef dat knagende gevoel houden van: 'Is dit het nou?'

 

Ik ontdekte dat ik die vraag niet voor niets had. JA, er is inderdaad meer, heel veel meer! Ik wist alleen heel lang niet hoe ik dat kon bereiken. Ik keek om me heen en probeerde te kopiëren wat ik anderen zag doen, maar ik werd er alleen maar ongelukkiger van.

 

Ik had al heel wat aan mezelf gewerkt, maar toen ik in 2017 in aanraking kwam met energiewerk, begonnen alle puzzelstukjes op hun plek te vallen. Inmiddels weet ik precies welke aspecten de grootste rol spelen bij het beantwoorden van die vraag ‘Is dit het nou?’ Sindsdien is het mijn missie om mensen te helpen (weer) in verbinding te komen met zichzelf, hun potentie, om ze het totaalover-zicht te geven. Dat maakte dat ik Powerful Creator ontwikkelde.


Waar bestaat Powerful Creator uit?

Er zijn 3 essentiële aandachtsgebieden:

Dit is 'the real deal'. Helaas is dit een nog ondergewaardeerd onderdeel, dat soms als zweverig wordt bestempeld maar juist mega praktisch is. Ik help je het overzicht te krijgen over hoe energie zich beweegt, leer je de universele wetten toe te passen en jouw eigen powers aan te wenden.

Mindset is de brug tussen energie en strategie. Ik leer je hoe je de kracht van energiewerk bewust activeert. Als je in je eigen afgestemde energie handelt en je overtuigingen een upgrade geeft, krijg je toegang tot het oneindige potentieel dat in jou besloten zit.

Er zijn 1001 manieren om tot actie over te gaan. De sleutel zit in het vinden van de unieke strategie die voor joú werkt. Een strategie die jouw groei ondersteunt en volledig afgestemd is met jouw kern, waardoor die goed voelt voor jou.


Energie: neem de regie over je energie

Hoe vaak missen we niet het totaalplaatje. We draaien aan wat knoppen, omdat de resultaten in ons leven niet bevredigend zijn, maar eigenlijk weten we niet goed of we op de goede weg zijn en hoe we dit moeten aanpakken. Tijdens Powerful Creator wordt je bewustzijn enorm vergroot, leer je hoe energie stroomt en hoe je die kunt beïnvloeden, zodat je geen negatieve energie meer hoeft te spenderen aan het zijn wie je niet bent, of waar je niet blij van wordt. Je gaat je plek in het grotere geheel begrijpen en begrijpt de ruis die je soms met anderen kunt hebben beter. Ook leer je de magie en kracht van jouw energie kennen. Deze energetische bron van wijsheid in jou geeft richting aan alles wat je doet en als je weet hoe je toegang hebt tot je wijsheid en je je eraan durft over te geven, zul je enorm veel innerlijke rust gaan ervaren. Én je hebt dan je eigen 24/7 hulplijn als je keuzes moet maken.

Mindset: grip op gedachten en gevoel

Weten wat je wilt in het leven en hoe je dat kunt krijgen. Met het grootste zelfvertrouwen. Vol helderheid je leven verder vormgeven. Dat klinkt goed toch? Een van de belangrijkste ingrediënten is een groei-mindset omarmen en de wirwar van gedachten en gevoelens onder de loep nemen, zodat je je realiteit kunt ombuigen. Dit vraagt om zelfreflectie. Bewust ruimte maken. Daar is lef voor nodig én tijd en aandacht. Jarenlang vond ik het voelen het allerlastigst. Nutteloos ook en zweverig. De waarheid was dat ik niet wist wat ik met al die gevoelens aan moest, dat ik ze stom en zwak vond. Dus zat ik liever in m'n hoofd en ging regelmatig vet mijn grenzen over. Hop. Actie. Niet zeuren, gáán. Ik draaide mezelf helemaal vast. Achteraf zat de doorbraak in het mezelf toestaan mijn gevoelens te voelen, waardoor ik belangrijke lessen kon leren, dichter bij mezelf kwam en juist krachtiger werd.

Strategie: bewust creëren met slimme tools

Toegang hebben tot je wijsheid is het mooiste dat er is. Het maakt keuzes gemakkelijk en maakt je leven simpeler, lichter en luchtiger. Alleen is weten niet hetzelfde als doen. Er zijn zoveel verschillende manieren om dit te doen, maar wat zijn de slimme manieren die bij jou passen? Je kunt mediteren, journalen, ademhalingsoefeningen doen, wandelen in de natuur, of een mix daarvan. Klinkt het duf of irritant? Haha, dat snap ik. Samen gaan we ontdekken wat het je brengt als je dit heel bewust aanpakt met een bewezen structuur en welke manier het beste bij je past. Kortom... je gaat jouw innerlijke Buddha én Badass belichamen zodat je magnetisch wordt voor je doelen en zélf krachtig de regie over je leven weet te nemen.

Is het dan zo dat je na het volgen van Powerful Creator klaar bent? Dat je nooit meer voor dilemma's staat en altijd weet wat je te doen staat? Haha. Nee. Waarschijnlijk niet. Maar… zou dat leuk zijn? Het leven zit vol uitdagingen en elke dag hebben we de keuze om onszelf verder te ontwikkelen. Wat ik je wel kan garanderen is dat je aan het einde van Powerful Creator met veel meer helderheid en zelfvertrouwen je eigen pad verder bewandelt. Dat je je zeker voelt. Gewoon omdat je bent wie je bent, wat je wilt én hoe je dat krijgt. Je ontwikkelt een mindset en tools waarmee je je twijfels en uitdagingen aan kunt gaan. En dat is iets wat ik iedereen gun.

 

DIT HEB IK NODIG!

Waarom zou je investeren in Powerful Creator?

De antwoorden op de grote vragen in het leven draag je al met je mee, of je er nu bewust van bent of niet. Ik ben ervan overtuigd dat je die antwoorden uiteindelijk zelf gaat vinden. Alleen gun ik je dat het sneller gaat dan bij mij ;-)

 

Dus als jij met de gedachten rondloopt: 'Is dit alles? Er moet toch méér zijn in het leven?' dan gun ik je dat jouw zoektocht niet nog jaren gaat duren. Ik gun het je dat iemand met je meeloopt, denkt en voelt. Iemand die het overzicht heeft vergaard en je kan helpen.

 

Laat mij je teacher en spiegel zijn. Laat me door middel van plaatjes overzicht geven en inzicht door scherpe vragen en oefeningen. Laten we samen licht op je binnenwereld schijnen en de vicieuze cirkel in je gedachten en gevoelens transformeren. Buiten de gebaande paden wandelen met methodieken zoals NLP en PSYCH-K®. Zodat er uiteindelijk overzicht ontstaat en ruimte en rust in jezelf, omdat je wee hoe je je verlangen naar méér kunt omzetten in krachtige keuzes. Regie over je eigen leven.

 

Wat gaan we concreet doen?

Powerful Creator begint met een Claritysessie waarin we zowel het startpunt als de bestemming van deze reis uitdiepen. We kijken naar waar je nu tegenaan loopt en wat je graag achter je zou willen laten. Waar je naar verlangt en wat je graag meer zou willen ervaren.

 

In de online leeromgeving volg je de modules waarmee je bewustzijn een enorme boost krijgt. Je leert over de werking van (jouw) energie en energiestroom, we duiken in jouw identiteit en mindset en veel meer. De modules bevatten reflectieve en praktische oefeningen, zodat je jouw plek in het grotere geheel gaat overzien én je invloed kunt gaan pakken in het hier en nu.

 

Bij elke module zit een Klankbordsessie, zodat je al je brandende vragen kunt stellen. Ook hebben we 3 Doorbraaksessies waarin we je meest hardnekkige overtuigingen tackelen en de koers van je leven gaan veranderen. Dit doen we onder andere met behulp van PSYCH-K®. PSYCH-K® is een verrassend eenvoudige energetische methode waarbij je blokkades opheft en je niet helpende patronen en ombuigt naar ondersteunende patronen.

 

Niet alleen tijdens de sessies, maar ook tussen onze afspraken door is er een mogelijkheid tot contact om dingen af te stemmen.

 

Voel jij aan alles dat je Powerful Creator wilt worden?

JA, DAT WIL IK!

Ervaringen van anderen met mij/mijn trajecten

Ben jij er klaar voor om de regie te nemen over je energie?

Laten we dan samen op reis gaan!

 

Boek hier het Powerful Creator Traject

Tijdelijk van €1997,- voor €1497,-

JA, JA & JA!

Powerful Creator (circa 3 maanden)

Het traject bevat 1:1-sessies en lessen in een online leeromgeving. De duur wordt mede bepaald door hoe snel je door de lessen heen kunt en wilt en wanneer je de sessies wilt inplannen. Tijdens deze eerste ronde (april 2022) komt er elke 2 weken een nieuwe module beschikbaar, zodat je voldoende tijd hebt om de lessen tot je te nemen en de leerstof te implementeren (en ik voldoende tijd heb om de lessen op te nemen ;-))

De 1:1 sessies:

Alle sessies zijn 1:1 en vinden online plaats via Zoom (of andere manier van videobellen als dat je beter past). Er zijn 3 soorten 1:1 sessies:

Claritysessie

We beginnen het traject met een Clarity-sessie in, zodat jouw begin- en gewenste eindpunt duidelijk zijn. De sessie duurt ongeveer 1 uur.

Klankbordsessies

Bij elke module heb je de gelegenheid om een Klankbordsessie van 30 minuten in te plannen. Hier kun je al je brandende vragen stellen. 

 

Doorbraaksessies

Gedurende het traject hebben we 3 Doorbraaksessies van 1,5 uur. Hierin programmeren we je onderbewuste voor succes met PSYCH-K® en/of NLP.


De modules en lessen:

Energetisch fundament

Hier leggen we de energetische basis voor alles wat daarna komt. Dit is het belangrijkste onderdeel om te integreren, zodat je je leven kunt upgraden vanuit overzicht.

 

Boost je bewustzijn

Je krijgt meer zicht op bewustzijns-niveaus en werking van je brein. Je leert de niveaus bij jezelf én anderen herkennen, zodat je weet waar je staat, wat je te doen hebt. 

 

Verbinding met jezelf

Helderheid hebben over je richting vanuit verbinding met je Hogere Zelf, omdat je voelt dat er meer is dat jij de wereld wilt geven. In deze formule leggen we een krachtig fundament.


Mindsetwerk

Nu tackelen we je beperkende overtuigingen en weerstand, geven een krachtige boost aan je zelfbeeld en versterken je grote doel. Dit is belangrijk, zodat je jezelf en je succes niet saboteert.

 

Strategieën voor succes

JIJ bent de verandering en ik leer je hoe je die verandering kunt voeden. Je creëert de basis voor je eigen succes met krachtige tools en routines. Met helderheid en focus bereik je je doelen.

 

En als bonus:

Een krachtige geleide meditatie voor het energetisch activeren van je verlangens, zodat je een extra boost geeft aan de doelen die je tijdens Powerful Creator hebt gesteld.


Gedurende het traject:

Indien nodig hebben we tussen de sessies door persoonlijk contact via de mail of telefoon, zodat er altijd backup is als je die nodig hebt.

Het Powerful Creator Traject brengt je...

Diepe innerlijke rust

Omdat je als Powerful Creator van je leven nu het overzicht hebt, afgestemd bent op jouw missie. Geen haast meer, want je beseft dat het niet gaat om tijd, maar om energie.

Onafhankelijkheid

Omdat je 24/7 tools hebt om zélf verder te komen en je missie te vervullen.

Zelfvertrouwen

Omdat de kwartjes zijn gevallen weet je nu krachtig te creëren vanuit een groter bewustzijn. Het ooit 'magische' is ineens zó logisch en praktisch... Je weet wie je bent en hoe je het krijgt. There's no stopping you!

Samenvattend

Al mijn wijsheid, strategieën en energietechnieken gecombineerd, zodat jij bewust jouw nieuwe niveau van impact kunt leven.

 

- 5 Modules met ca. 5 videolessen per module

- 1 Bonusmodule

- Downloadbare pdf's met oefeningen

- 1 Claritysessie (ca 1 uur)

- 5 Klankbordsessies (5x 0,5 uur)

- 3 Doorbraaksessies (3x 1,5 uur)

- Emailondersteuning

Je investering?

Tijdelijke introductieprijs van €1997,- voor €1497,-

OH YES, DIT WIL IK!

Je vragen beantwoord

Waarom eerst een gesprek?

Als jij er al helemaal van overtuigd bent, dat dit programma goed voor je is, dan vind ik een gesprek niet noodzakelijk. Ga dan direct naar mijn leeromgeving, schaf het traject aan en je kunt de Claritysessie inplannen! De link vind je hier. Vind je het fijn om eerst kennis te maken en te voelen of we een goede klik hebben, reserveer hier dan het kennismakingsgesprek.

 

Waar wordt de training gegeven?

De training komt online in mijn leeromgeving MemberVault. Je kunt de training 24/7 benaderen en in je eigen tempo doen. Vanuit de online omgeving heb je ook toegang tot mijn digitale agenda en kun je de 1:1-sessies inplannen. Elke 2 weken komt er een nieuwe module beschikbaar, zodat je voldoende tijd hebt om de lessen te bekijken en de bijpassende opdrachten te doen. Neem hier alvast een kijkje.

 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de leerstof en opdrachten?

Ik snap het, je hebt een druk leven! Toch is het lastig aan te geven wat precies jouw tijdsinvestering zal zijn, dat is zó persoonlijk. Gemiddeld denk ik dat het ongeveer 2 uur kost om de lessen en opdrachten te doorlopen. Het voordeel is dat de online training 24/7 te benaderen is en je deze in je eigen tempo kunt volgen. Kwaliteit gaat boven snelheid. 

 

Hoe lang houd ik toegang?

Het is in je eigen belang om het lesmateriaal goed tot je te kunnen laten doordringen. Daarom geef ik je een 1 jaar toegang tot het online gedeelte van de training. Je hebt dan de tijd om lessen te herhalen, meer eigen te maken, etc. De sessies kun je tot 6 maanden na aanvang van het traject inplannen. Als er onverhoopt iets gebeurt waardoor je de training tijdelijk wilt onderbreken, laat het me weten, dan kan ik daar rekening mee houden.

 

Wat is NLP en PSYCH-K®?

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en PSYCH-K® zijn effectieve manieren om hardnekkige overtuigingen en stress op onderbewust niveau te transformeren. Je kunt het zien als een innerlijke update van jouw 'software'. Werken met je onderbewuste is vele malen effectiever dan werken met je bewuste geest, waardoor je sneller blijvende resultaten zult ervaren.

 

Ik vind het best een grote investering. Is het dat wel waard?

Uiteindelijk kun je die vraag alleen zelf beantwoorden en ik besef dat dit traject niet voor iedereen is. In plaats van te kijken naar hoeveel het kost, is het belangrijker te kijken naar wat het je zal opleveren. Ik zou je daarom de volgende vraag willen stellen: hoe lang ben je nog bereid jezelf toe te staan waar je nu bent? En wat kost dat je nu en op de lange(re) termijn? Dan nog een tip: steeds meer werkgevers hebben een persoonlijk ontwikkelingsbudget, wellicht wil jouw werkgever een bijdrage leveren aan jouw groei. Uiteraard is dat ook mogelijk. Laat je werkgever dan contact opnemen via info@andreahoogendoorn.nl

 

Garantie

Wat nu als je niet tevreden bent?

Is het traject niet wat je verwacht had? Dat is jammer, maar ik wil dat we allebei met een goed gevoel deze samenwerking aangaan. Dus ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld naar rato terug. Laat je me dit binnen 14 dagen na aanvang van het traject weten?

 

Staat jouw vraag hier niet bij, of wil je eerst persoonlijk contact?

Neem contact met me op via info@andreahoogendoorn.nl en laat je gegevens en/of telefoonnummer achter, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

>>> Dit is je kans om als Powerful Creator je leven bewust vorm te gaan geven <<<

Je zult je omgeving, je gedachten en je emoties moeten veranderen om je nieuwe niveau van energie te kunnen belichamen. En daar helpt deze training je bij.

 

Je dompelt jezelf onder in de energie van helderheid, groei, diepe verbinding met je ziel en afstemming op een nieuw niveau. 

Wil jij reuzensprongen maken? Laten we dan samenwerken!

JA, GRAAG!

My Products Available Products
Pages
Sign In

Sign In Details

Forgot Password