ZOEKEN, VINDEN & DOEL

Ik ben Andrea Hoogendoorn, al van jongs af aan heb ik een grote interesse in mensen en hun drijfveren. Deze interesse is mede ontstaan uit een behoefte om mijzelf verder te helpen. Ik was onzeker en wist niet hoe en wie ik 'moest' zijn, ik kopieerde daarom gedrag van anderen en raakte ondertussen steeds verder van mijzelf verwijderd. Ik wist jarenlang niet wie ik nou eigenlijk écht was en dacht dat ik niet wist wat ik wilde. Mijn eigenwaarde werd kleiner en mijn onzekerheid werd groter in plaats van andersom. Gelukkig bleef ik zoeken naar nieuwe wegen om mijzelf te helpen.

 

Tijdens deze zoektocht ben ik gefascineerd geraakt door het onderbewuste en de mogelijkheden die daar liggen. Het is mijn overtuiging en ook ervaring dat de sleutel voor persoonlijke kracht, groei en geluk in ons onderbewuste ligt. De grootste uitdaging was om een gemakkelijke en betrouwbare 'ingang' te vinden. PSYCH-K® bleek voor mij dé sleutel. Praktisch, concreet, snel en effectief... dat is hoe ik deze methode ervaar. Ik voel me nu krachtiger en vrijer dan ooit en weet dat de innerlijke kracht en rust die is vrijgekomen onomkeerbaar is. Het goede nieuws is: dat is ook voor jou weggelegd!

 

Nu ik een praktische manier heb gevonden om mijn eigen belemmerende overtuigingen te veranderen, heb ik de stap durven zetten om mijn droom te realiseren en een coachingspraktijk te starten. Ik help je graag verder, zodat ook jij je innerlijke kracht vergroot en meer harmonie kunt ervaren!

 

OPLEIDINGEN & TRAININGEN

Voor de volledigheid nog een opsomming van relevante afgeronde opleidingen en trainingen:

- Master sociale geografie en planologie (2006 - Universiteit van Amsterdam)

- NLP Practitioner (2010 - Academie Hypnos)

- Sociaal Panorama (2010 - Academie Hypnos)

- PSYCH-K® Basis (2017 - De Werff)

- PSYCH-K® Advanced Integration (2017 - De Werff)

PSYCH-K® Master Facilitation (2018 - De Werff)

PSYCH-K® Health & Wellbeing (2019 - Duccio Locati bij De Werff)

- Ultimate Mind (2019 - Jesse Elder)

 

Wil je meer weten over mij of over PSYCH-K®?