HET BEVRIJDINGSSPEL

Weet je niet precies wélke belemmerende overtuigingen jou tegenhouden om het leven te leiden dat je eigenlijk wilt leven? Dan kunnen we Het Bevrijdingsspel spelen. Dit spel is ontwikkeld door psycholoog Rozemarijn Dols en is bedoeld om inzicht te krijgen in veel voorkomende thema's zoals o.a. vermijding, afhankelijkheid, oververantwoordelijkheid, pleasen, afstandelijkheid, et cetera. Aan de hand van het spel ontdekken we waar jouw grootste belemmeringen zitten en kunnen we de onderliggende overtuigingen meteen aanpakken met behulp van PSYCH-K®.

WEBSITES

Interessante links:


VIDEO'S

In onderstaande video wordt beknopt uitgelegd wat PSYCH-K® is en wat het doet. De video (Engels) duurt ca. 6 minuten.


Heb je behoefte aan een mini-workshop met voorbeeldsessie, dan is dit echt een aanrader. Deze video werd lang geleden opgenomen, dat zie je aan de kwaliteit. De video (Engels) duurt ca. 1 uur en 15 minuten. Je kunt eventueel ondertiteling aanzetten.


Neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin legt uit wat er in je brein gebeurt als je een PSYCH-K® veranderingsproces doorloopt (Engels, 20 minuten).


Celbioloog Dr. Bruce Lipton over je bewuste en onderbewuste brein (Engels, 10 minuten).SPIERTESTEN

Spiertesten is een begrip uit de Kinesiologie (bewegingsleer). In PSYCH-K® wordt hiervan gebruik gemaakt om te communiceren met je onderbewuste. Uit onderzoek blijkt dat het mogelijk is om aan de hand van wisselingen in onze spierspanning te meten of we op dieper (onderbewust) niveau geloven wat we zeggen. Als iets onwaar is voor ons, roept dat een stressrespons op in ons lijf waardoor de spierspanning tijdelijk afneemt. Dat maakt dat spiertesten een geschikte methode is om betrouwbaar vast te kunnen stellen testen in hoeverre je op onderbewust niveau overtuigd bent van iets. Vooraf doorlopen we een pre-test met betrekking tot de overtuiging waaraan je wilt werken. Na het doorlopen van het PSYCH-K® veranderingsproces wordt een post-test gedaan, zodat je direct voelt dat de verandering op dat diepe niveau heeft plaatsgevonden. Onderstaande video geeft onderzoeksresultaten van de Universiteit van Oxford weer over spiertesten.

BOEKEN

Dit zeer toegankelijke boek is geschreven door (mijn) PSYCH-K® instructrice Paula van der Werff. Boek je een introductiesessie, dan krijg je het gratis mee.

 

Paula over het boek: 'Hierin leg ik uit wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Ik beschrijf bij welke soort problemen mensen met succes van PSYCH-K® gebruik hebben gemaakt. En hoe je jezelf alvast een stukje de kant op kunt bewegen in de richting van een leven zoals je dat wilt. Want het is zinvol om energie te steken in het antwoord op de vraag: ''Wat wil ik nu echt?'' '

 

ISBN: 9090311913. Het is hier te bestellen (website van De Werff)

 

Dit boek is geschreven door Rob Williams, de grondlegger van PSYCH-K®.

ISBN: 9780975935415

 

Dit boek geschreven door Bruce Lipton, celbioloog en voormalig docent aan de Universiteit van Wisconsin. ISBN: 9789020212378

WETENSCHAPPELIJKE PUBLICATIES

Download
Studie door Fannin en Williams (Engels)
De neurowetenschap laat significante correlatie zien tussen overtuigingen, hele-brein-staat en psychotherapie.
Fannin-Williams.pdf
Adobe Acrobat document 450.9 KB
Download
Spiertesten (Engels)
Muscle-testing.pdf
Adobe Acrobat document 1.3 MB

Wil je meer weten? Boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met onderstaande knop.