PSYCH-K® in vogelvlucht

'Als je gelooft dat je het kan, heb je gelijk. Als je gelooft dat je het niet kan, heb je gelijk.'
- Henri Ford

 

Wat het is

PSYCH-K®, de sleutel (K=key) tot je psyche, is een gebruiksvriendelijke manier om de 'software van je geest' te herschrijven en zo de koers van je leven te veranderen. Het is een eenvoudige en directe manier om belemmerende overtuigingen te vervangen door helpende overtuigingen op het niveau van het onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is als het ware je harde schijf, waar al jouw 'programma's'  (de helpende én niet helpende) opgeslagen zijn. Wat je voelt en denkt en hoe je je gedraagt is een gevolg van je programmering. Zodra je je zelf-ondermijnende overtuigingen verandert in helpende overtuigingen, zul je je doelen gemakkelijker bereiken. 

 

Een innerlijk conflict ontstaat wanneer je bewuste geest en je onderbewuste geest beiden iets anders willen. Dan ontstaat er stress en frustratie, omdat je niet bereikt wat je wilt. Met behulp van PSYCH-K® verminder je ongewenste stress door dit op te lossen in je onderbewuste.

 

De veranderingsprocessen ('balansen') van PSYCH-K® brengen een transformatie teweeg die diepgaand en blijvend is. Het is snel en effectief en werkt zonder diep te graven in je (pijnlijke) verleden. De kracht en regie ligt altijd geheel bij jou en resultaten zijn vaak direct voelbaarDoor je belemmerende overtuigingen op het niveau van je onderbewuste blijvend om te zetten naar helpende, maken stress en onrust plaats voor innerlijke rust en kracht. 


waarom deze methode?

In mijn praktijk maak ik veel gebruik van de methode PSYCH-K®, omdat deze methode mij -in tegenstelling tot vele andere methodes- het meest gebracht heeft. Het werkt pijnloos, snel en effectief en de resultaten zijn blijvend. Bijna te mooi om waar te zijn, toch ervaar ik dagelijks de voordelen van het werken met deze methode. 

Voordelen van werken met je onderbewuste:

  • Je bespaart tijd en geld doordat er direct op onderbewust niveau gewerkt wordt (dit is geen hypnose of trance).
  • Het is niet nodig om urenlang te graven in je pijnlijke verleden, of traumatische ervaringen tot in detail her te beleven.
  • Door gebruik te maken van spiertesten (dit komt uit de kinesiologie) worden veranderingen in je onderbewuste direct door jou ervaren.

Hoe werkt PSYCH-K®?

Hieronder een korte animatiefilm van 2 minuten (Engels) die beknopt illustreert hoe PSYCH-K® werkt.

Heb je vragen? Boek dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met onderstaande knop.


Websites

Interessante links:Video's

In onderstaande video wordt beknopt uitgelegd wat PSYCH-K® is en wat het doet. De video (Engels) duurt ca. 6 minuten.


Heb je behoefte aan een mini-workshop met voorbeeldsessie, dan is dit echt een aanrader. Deze video werd lang geleden opgenomen, dat zie je aan de kwaliteit. De video (Engels) duurt ca. 1 uur en 15 minuten. Je kunt eventueel ondertiteling aanzetten.


Neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin legt uit wat er in je brein gebeurt als je een PSYCH-K® veranderingsproces doorloopt (Engels, 20 minuten).


Celbioloog Dr. Bruce Lipton over je bewuste en onderbewuste brein (Engels, 10 minuten).Spiertesten is een begrip uit de Kinesiologie (bewegingsleer). In PSYCH-K® wordt hiervan gebruik gemaakt om te communiceren met je onderbewuste. Uit onderzoek blijkt dat het mogelijk is om aan de hand van wisselingen in onze spierspanning te meten of we op dieper (onderbewust) niveau geloven wat we zeggen. Als iets onwaar is voor ons, roept dat een stressrespons op in ons lijf waardoor de spierspanning tijdelijk afneemt. Dat maakt dat spiertesten een geschikte methode is om betrouwbaar vast te kunnen stellen testen in hoeverre je op onderbewust niveau overtuigd bent van iets. Vooraf doorlopen we een pre-test met betrekking tot de overtuiging waaraan je wilt werken. Na het doorlopen van het PSYCH-K® veranderingsproces wordt een post-test gedaan, zodat je direct voelt dat de verandering op dat diepe niveau heeft plaatsgevonden. Hieronder een video met onderzoeksresultaten van de Universiteit van Oxford over spiertesten. Tevens kun je een document downloaden met informatie over spiertesten.

 

Download
Spiertesten (Engels)
Muscle-testing.pdf
Adobe Acrobat document 1.3 MB

Boeken

Dit zeer toegankelijke boek is geschreven door (mijn) PSYCH-K® instructrice Paula van der Werff. Boek je een Introductiesessie, dan krijg je het gratis mee.

 

Paula over het boek: 'Hierin leg ik uit wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Ik beschrijf bij welke soort problemen mensen met succes van PSYCH-K® gebruik hebben gemaakt. En hoe je jezelf alvast een stukje de kant op kunt bewegen in de richting van een leven zoals je dat wilt. Want het is zinvol om energie te steken in het antwoord op de vraag: ''Wat wil ik nu echt?''

 

ISBN: 9090311913. Het is hier te bestellen (website van De Werff)

 

Dit boek is geschreven door Rob Williams, de grondlegger van PSYCH-K®. ISBN: 9780975935415

 

Dit boek is geschreven door Bruce Lipton, celbioloog en voormalig docent aan de Universiteit van Wisconsin. ISBN: 9789020212378


Wetenschappelijke publicaties

Download
Studie door Fannin en Williams (Engels)
De neurowetenschap laat significante correlatie zien tussen overtuigingen, hele-brein-staat en psychotherapie.
Fannin-Williams.pdf
Adobe Acrobat document 450.9 KB
Download
Spiertesten (Engels)
Muscle-testing.pdf
Adobe Acrobat document 1.3 MB

Ben jij klaar voor de nieuwe versie van jezelf? Ben je toe aan nieuwe resultaten in jouw leven? Boek een sessie of vrijblijvend kennismakingsgesprek met onderstaande knop.


MIJN PSYCH-K® KWALIFICATIES

Voor de volledigheid nog een opsomming van door mij gevolgde PSYCH-K® trainingen:

 

- PSYCH-K® Basis (2017 - De Werff)

- PSYCH-K® Advanced Integration (2017 - De Werff)

PSYCH-K® Master Facilitation (2018 - De Werff)

PSYCH-K® Health & Wellbeing (2019 - Duccio Locati bij De Werff)

PSYCH-K® Divine Integration (2019 - De Werff)