over mij

Ik ben Andrea...

...coach en mentor en ik begeleid jou door jouw veranderingsproces zodat je met 'vernieuwde innerlijke software' je hardnekkige obstakels voorgoed achter je laat en bevrijd verder leeft.

Als het ook maar iets met mindset, doorbraken creëren en persoonlijke ontwikkeling te maken heeft, ben ik je expert.

 

Zelfbewuste mensen begeleiden hun obstakels te overwinnen, zodat ze een betere versie van zichzelf worden en een gelukkiger leven leiden is mijn passie.

 

Ik ben verslaafd aan het dragen van Happy Socks. Verder ben ik gek op: ebooks lezen en cursussen volgen over mindset, schrijven in m’n journal (dagboek), buiten wandelen rondom de boerderij waar ik woon, gezonde recepten uitproberen die echt fantastisch smaken en bij mooi weer samen met mijn partner Wessel op onze scooters rijden.

 

Mijn achtergrond...

Ik wist jarenlang niet wie ik nou eigenlijk écht was en dacht dat ik niet wist wat ik wilde. Achteraf wist ik het wel, maar durfde ik mijn dromen niet te leven. Ik koos voor ‘zekerheid en veiligheid’ en kwam in 1997 de spoorbranche terecht, waar ik deels nog steeds werkzaam ben. In mijn vrije tijd was ik continu bezig met cursussen, trainingen en het lezen van boeken over psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Het was mijn manier om te zoeken naar wegen om mijzelf te helpen, want ik voelde dat er diep van binnen nog iets ‘miste’. Ook heb ik gedurende mijn leven diverse vormen van therapie geprobeerd en verschillende coaches bezocht.

 

Tijdens deze zoektocht ben ik gefascineerd geraakt door het onderbewuste, de werking van universele wetten en energie- & mindset-werk. Elke keer kwam ik een stukje verder, maar er bleef iets knagen. De grootste uitdaging was om een manier te vinden die mij écht hielp om mijn diepste obstakels -zoals onzekerheid en gebrek aan zelfrespect- te overwinnen. Met 'reguliere' therapie lukte het mij namelijk maar om diepgewortelde thema's te overwinnen.

 

Mijn eigen doorbraak...

In januari 2017 volgde ik de Basis Workshop PSYCH-K®. Het bleek voor mij dé sleutel naar échte diepgaande en blijvende verandering. En daarna volgde elke andere module PSYCH-K® die er beschikbaar was. Het is een methode die zich richt op het ‘herprogrammeren’ van je onderbewuste, je automatische piloot. Dat klinkt misschien eng, maar dat is het absoluut niet. Praktisch, concreet, snel en effectief... dat is hoe ik deze methode ervaar. Ik voel me nu krachtiger en vrijer dan ooit en ik weet dat de innerlijke kracht en rust die is vrijgekomen onomkeerbaar is. Het goede nieuws is: dat is ook voor jou weggelegd!

 

Naast PSYCH-K® heb ik een gereedschapskist vol met andere krachtige mindset-tools. Met deze unieke mix gereedschappen beschik ik over praktische en effectieve manieren om belemmerende overtuigingen in mijzelf te veranderen, ik weet nu precies wat ik kan doen als ik een obstakel ervaar. Daarnaast weet ik precies hoe ik een ander kan faciliteren bij zijn/haar proces.

 

Ik werd zo enthousiast door de enorme doorbraken en transformaties in mijn eigen leven, dat ik wist: dit wil ik delen met anderen!

 

De transformatie in mijn leven had in hele korte tijd een flow van grote veranderingen tot gevolg. Eind 2017 verhuisde ik van de stad Utrecht naar het Drentse platteland. Daar in het noorden van Nederland is een nieuw leven begonnen, een grote verbouwing én… een eigen coachingspraktijk aan huis.

 

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze nieuwe koers en ik heb de ambitie om nog vele doorbraken te mogen begeleiden voor mensen zoals jij! 

 

Waar je ook bent in jouw zoektocht, ik ben er om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden!

 

Ben jij daar ook aan toe? Kijk bij het huidige aanbod van sessies, of reserveer een gratis kennismakingsgesprek.