Creëer blijvende doorbraken zónder duizenden euro's aan therapie te besteden.

Verander je overtuigingen in je onderbewuste, verbaas je zelf én anderen en smile als ze vragen... wat is er met jou gebeurd?

 

Wellicht merk je dat je niet bereikt wat je wilt, heb je niet-helpende gedachten en/of een zwaar gevoel. Of je merkt dat je graag anders zou willen handelen, maar dat -als het puntje bij het paaltje komt- dat toch steeds niet lukt.

 

In de masterclass heb je gehoord dat dat anders kan! Kun je je dat voorstellen?

 

Een leven waarin je een doel stelt en dat behaalt? Een leven waarin je obstakels tot het verleden gaat behoren, waar je innerlijke rust ervaart?

 

Na mijn eigen doorbraken én ze gezien te hebben bij tig van mijn cliënten, heb ik ontdekt dat de sleutel tot verandering van die hardnekkige thema's en obstakels veel gemakkelijker zijn als je je onderbewuste betrekt bij de oplossing.

 

Daarom...

 

Het Mind Magic-traject...

Nog even de highlights uit de webinar op een rijtje.

Ik heb ruimte voor maximaal 5 mensen per maand.

 


Waarom ik geloof in Mind Magic...

 

Jaren heb ik mijzelf verteld dat ik niet wist wat ik wilde. Ik heb mezelf klein gehouden en verschool mij achter het overmatig zorgen voor anderen en mijzelf wegcijferen. Want als je voor je eigen geluk gaat, dan ben je egoïstisch toch? Ik voelde me redelijk verloren en wist niet goed hoe ik tot blijvende doorbraken kon komen.

 

De omslag in mijn leven kwam toen ik gericht ging focussen op één ding: mijn overtuigingen.

 

Onze mind is werkelijk magic! Door mijn innerlijke software te herschrijven op het niveau van mijn onderbewuste bereikte ik de ene na de andere doorbraak, waar dat eerder niet lukte. Dat heeft een bak rust, zelfvertrouwen en geluk gegeven. En dat gun ik jou ook!


Details over het Mind Magic-traject

Vooraf: Inzichtsvragen 

 

Een uitgebreide vragenlijst die je vooraf zelf kunt invullen en die een katalysator is voor jouw transformatieproces. Door de manier waarop de vragen gesteld worden, krijg je al mega veel inzicht en focus op waar je aan wilt werken (mocht je dat niet weten).

 

3x 1:1 sessies

  • 1x online Focus-sessie: we bespreken 1:1 (online, ca. 1,5 uur) wat jij kwijt wilt over je inzichten en je hebt de gelegenheid om al je brandende vragen te stellen. We maken een start met het upgraden van jouw innerlijke software.
  • 2x online 1:1 Doorbraak-sessies van ca. 1,5 uur waarbij we jouw innerlijke software transformeren aan de hand van wat jij graag veranderd wilt zien in je leven.

 

Bonus 1: Focus Format 

 

Deze checklist, helpt je om je aandacht te shiften van je probleem naar je verlangen. Met behulp van een aantal criteria geeft je vorm aan je verlangen door er één zin van te maken. Deze kan eventueel als input dienen tijdens de sessies, maar kun je ook gebruiken om jouw doelen te concretiseren.

Bonus 2: Magische vragen

 

Dit format is een soort checklist die je de rest van je leven kunt gebruiken om je te ondersteunen je aandacht te richten op je verlangen en dat te verscherpen. Eventuele onderbewuste weerstand wordt bewust, zodat je een handvat hebt om dat te transformeren.

Mentorschap:

  • Gedurende het hele traject kun je rekenen op mijn steun en mij vragen stellen. 

Garantie

  • Je krijgt door deze training gegarandeerd veel nieuwe inzichten over jouw kwaliteiten en jouw kernwaarden. Dit proces werkt voor 100% van de mensen die 100% hun energie in de opdrachten stoppen. Als jij alle stappen hebt doorlopen en geen nieuwe inzichten hebt gekregen over jouw kwaliteiten, jouw kernwaarden en de richting die bij jou past, dan krijg je het door jou betaalde bedrag volledig teruggestort. 

Twijfel je?

 

Misschien twijfel je nog over of je dit nou wel of niet moet doen. Dat kan en dat mag. Vraag jezelf af wát er nodig is voor jou om je blokkade op te lossen en wat er gebeurt als je er voor kiest je belemmerende patroon niet te doorbreken. Sta je dan morgen weer waar je nu ook al bent? Met gebrek aan richting, negatieve gedachten, zware gevoelens, twijfel en alleen de zekerheid dat je ook morgen niet bereikt wat je wilt. Als jij die eeuwige twijfelaar bent, dan heb ik een transformerende vraag voor je:

 

Hoe lang ben je nog bereid jezelf toe te staan te blijven waar je nu bent?

Het kan ook anders, als je van jouw doorbraak een prioriteit maakt.

 

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou kunnen zien als je focus, richting, een duidelijk doel en concreet actiestappen krijgt waarmee je gericht verder kunt en waarmee innerlijke rust, meer energie en zelfvertrouwen creëert.  

(Link naar het contactformulier. Vul dat in en ik neem contact met je op)


Vragen

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, stuur ik je een betaallink. Zodra je betaling binnen is, krijg je het intakeformulier en de bonussen toegestuurd. Tevens stuur ik je een link waarmee je de eerste afspraak in mijn online agenda kunt boeken. De overige 3 afspraken spreken we tijdens de eerste sessie af.


Hoe gaat werken met je onderbewuste precies?

In mijn praktijk maak ik gebruik van de methode PSYCH-K®. Het staat voor de sleutel (K=key) tot je psyche, is een gebruiksvriendelijke manier om de 'software van je geest' te herschrijven en zo de koers van je leven te veranderen. Het is een eenvoudige en directe manier om belemmerende overtuigingen te vervangen door helpende overtuigingen op het niveau van het onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is als het ware je harde schijf, waar al jouw 'programma's'  (de helpende én niet helpende) opgeslagen zijn. Wat je voelt en denkt en hoe je je gedraagt is een gevolg van je programmering. Zodra je je zelf-ondermijnende overtuigingen verandert in helpende overtuigingen, zul je je doelen gemakkelijker bereiken. Het is geen trance of hypnose en je hebt de hele tijd zélf de regie. Sommige oefeningen gaan liggend en maken gebruik van je ademhaling om onderbewuste stress los te laten. Na aanmelding stuur ik je uitgebreider wat je kunt verwachten.


Hoe lang duurt het traject?

Dat hangt mede van jou af. Hoe snel wil/kun je? Houd rekening met circa een maand: gemiddeld 1 sessie per week en tijd voor jouw opstart met de vragenlijst.


Ben jij klaar voor jouw magic?

(Link naar het contactformulier. Vul dat in en ik neem contact met je op)