INTRODUCTIESESSIE PSYCH-K®

Wil je weten hoe PSYCH-K® werkt, of overweeg je om een Basis Workshop PSYCH-K® te volgen, maar weet je niet zeker of het iets voor jou is? Als je de werking van PSYCH-K® eerst wilt ervaren, is een Introductiesessie en hele goede optie.

 

Boek een Introductiesessie PSYCH-K®, krijg €75,- korting op een Basis Workshop bij De Werff én het boek 'Neem de REGIE over jezelf'.

 

Een Introductiesessie PSYCH-K® duurt ca 1,5 uur en kost €150,- . De sessie vindt plaats in Pesse (Drenthe). Om optimaal te ervaren hoe PSYCH-K® en spiertesten werkt gaan we tijdens de Introductiesessie meteen aan de slag met iets dat jij graag veranderd wilt zien in je leven. We gebruiken de veranderingsprocessen (balansen) die in de Basis Workshop geleerd worden. Na de sessie krijg je het boek van Paula van der Werff 'Neem de REGIE over jezelf' mee. In het boek wordt uitgelegd wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Besluit je daarna dat je de Basis Workshop wilt volgen, dan krijg je € 75,- korting als je bij je inschrijving aangeeft dat je bij mij een Introductiesessie hebt gevolgd.

 

Neem contact op om een datum te prikken, je kunt ook eerst een kennismakingsgesprek inplannen met onderstaande knop.

 

Meer info over De Werff

Meer informatie over de Basis Workshop bij De Werff vind je hier. (Brengt je bij de pagina van De Werff).

Op de introductiesessie zijn de algemene voorwaarden van De Werff van toepassing, deze vind je ook op de website van De Werff.

Meer info over het boek

Dit zeer toegankelijke boek is geschreven door PSYCH-K® instructrice Paula van der Werff.

 

Paula over het boek: 'Hierin leg ik uit wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Ik beschrijf bij welke soort problemen mensen met succes van PSYCH-K® gebruik hebben gemaakt. En hoe je jezelf alvast een stukje de kant op kunt bewegen in de richting van een leven zoals je dat wilt. Want het is zinvol om energie te steken in het antwoord op de vraag: "Wat wil ik nu echt?"'