Bevrijd je geest van de gevangenis van beperkende overtuigingen!

Ontdek de sleutel tot je onderbewuste geest! Herschrijf je innerlijke software zodat je obstakels verdwijnen en word de beste versie van jezelf.

Maak kennis met de veranderingsprocessen van PSYCH-K®: snel, effectief én pijnloos! Straks meer over deze super fijne methode.

 

Vanuit de neurowetenschap weten we inmiddels dat circa 95% van ons gedrag, onze gedachten en onze gevoelens voortkomen uit ons onderbewustzijn. Dat betekent dat wij slechts 5% met onze bewuste geest doen. Geen wonder dat veel vormen van therapie en coaching -via je bewuste- niet altijd het gewenste effect hebben. Maar wat nou als je direct op de laag van je onderbewuste je innerlijke software zou kunnen aanpassen?

 

Zeg jij JA op één of meerdere van onderstaande beschrijvingen?

 • Zit jij geregeld vast zit in een web van negatieve gedachten als: ik kan het niet, het lukt me niet, ik weet niet wat ik moet doen, etc.
 • En ervaar je dan dat dat onrust oplevert en ‘zwaar’ kan voelen, dat je gefrustreerd raakt? en misschien zelfs wel teleurgesteld bent in jezelf?
 • Bereik je niet wat je eigenlijk wilt?
 • Ben je onzeker (geworden) en/of twijfel je veel bij het maken van keuzes?
 • Wil je graag veranderen, maar weet je niet hoe?

Als ook maar iets van dit je bekend voorkomt, dan weet je hoe frustrerend het is om geen blijvende oplossing te hebben.

 

Mensen houden zichzelf voor de gek door te vertellen dat ze maar moeten accepteren dat ze nu eenmaal zo zijn, of maar moeten wennen aan het feit dat ze zich niet compleet voelen. Zo overtuigen ze zichzelf met een verhaal waar ze proberen in te geloven. Op lange termijn werkt dit niet, jouw innerlijke stemmetje blijft fluisteren. Er blijft iets knagen (en gelukkig maar!).

 

Miljoenen mensen vechten hetzelfde gevecht. En die worsteling is het gevolg van een innerlijk conflict. Een innerlijk conflict ontstaat als je bewuste geest naar rechts wil, terwijl je onderbewuste geest geprogrammeerd is om naar links te gaan (of andersom ;-)). Dit levert negatieve gedachten, spanning en frustratie op en als die onderbewuste weerstand niet wordt opgelost bereik je niet wat je wilt.

 

Je onderbewuste geest in lijn brengen met je bewuste geest is gemakkelijker dan je misschien denkt! Het begint bij het openstaan voor de mogelijkheid dat je je onderbewuste geest gemakkelijk van richting kunt laten veranderen… iets dat je bijna niet hoort in coachings-land.

 

Om blijvende resultaten te bereiken, heb je een simpele methode nodig die verder gaat dan inzicht krijgen in je probleem. Veranderen gaat om een nieuwe keuze maken en PSYCH-K® is een krachtig hulpmiddel bij het ondersteunen van die nieuwe keuzes. Door gebruik te maken van een 'hele-brein-staat' zorgt het ervoor dat je onderbewuste weerstand tegen de verandering wordt getransformeerd waardoor je wél gaat bereiken wat je wilt. Je innerlijke software krijgt een upgrade!

 

Daarmee pak je precies de oorzaken aan waardoor het je tot nu toe niet gelukt is om de veranderingen die je zó graag wilt door te voeren. Je wordt door een aantal simpele stappen geleid om permanente en blijvende doorbraken te bewerkstelligen die je in de meeste gevallen direct zult ervaren in de vorm van vrede, opluchting, of bijv. vertrouwen. Je denken wordt positiever, het wordt rustiger in je hoofd, je voelt je lichter, ervaart meer harmonie, energie en zelfverzekerdheid.

 

Je innerlijke software wordt ingesteld om te bereiken wat je wilt!

 


Hoi! Ik ben Andrea...

Maar dat wist je misschien al. Ik heb een behoorlijke zoektocht achter de rug. Ik voelde me niet compleet, had het gevoel dat ik iets cruciaals miste en liep tegen obstakels aan zoals extreme podiumvrees, die ik maar niet leek te kunnen overwinnen. Na tig trainingen verkrampte en blokkeerde ik nog steeds, alsof een ander deel -ondanks mijn gedegen voorbereidingen- het gewoon even overnam. Toen wist ik nog niet, dat dat mijn onderbewuste was, mijn automatische piloot.

 

Tijdens mijn zoektocht heb ik vele zelfhulpboeken heb gelezen, workshops en trainingen gevolgd, therapie en coaching gehad. Ik heb er veel overzicht en ook veel inzichten door gekregen. Toch voelde ik dat er ‘diep van binnen’ nog iets niet klopte voor mij. Ik had een goede baan, een gelukkig leven en toch knaagde er nog iets. Ik kon 2 dingen doen: dit gevoel accepteren (wat me werd aangeraden door veel mensen om mij heen), of toch verder zoeken. Het eerste lukte me niet (wel geprobeerd) dus bleef er maar 1 ding over: verder zoeken! Ik moest en zou de oorzaak vinden, want de lapmiddelen die ik tot nu toe had geleerd hielpen onvoldoende!

 

Zo kwam ik in aanraking met PSYCH-K®, wat mijn leven in zeer korte tijd compleet heeft veranderd. Er volgende een zeer snel transformatieproces en alle voor mij nog ontbrekende puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik gaf zelfs een toespraak aan een zaal vol mensen! Ik voel me zelfverzekerder, ben meer gefocust en kan beter aangeven wat ik wil. Eindelijk had ik de diepe innerlijke rust die al ZO lang zocht, eindelijk het gevoel dat ik compleet was, dat ik normaal was. Door de veranderingsprocessen van PSYCH-K® kreeg ik de regie over mijn leven terug.

 

Ik was er zó enthousiast over, dat ik alle modules heb gevolgd en een coachingspraktijk ben gestart voor inzicht en transformatie! Dat was altijd al mijn droom, maar ik had te veel blokkades om ook daadwerkelijk de stappen te durven zetten.

 

Nu is het mijn missie om zoveel mogelijk andere mensen te helpen ook de beste versie van zichzelf te worden!


Werken met PSYCH-K® heeft een aantal unieke voordelen:

 • Je werkt aan wat je wilt (niet aan wat je niet meer wilt).
 • Je focus verandert van onmogelijkheden naar mogelijkheden.
 • Alle weerstand en bezwaren die opkomen bij het bepalen van jouw doel ruimen we op, op het niveau van je onderbewuste. Zo wordt de 95% uit het plaatje ondersteunend aan wat jij wilt. En dat levert veel rust en energie op!
 • Er zijn meerdere veranderingsprocessen (Balansen genoemd) met elk hun eigen manier om ‘de klus te klaren’.
 • Je bespaart tijd en geld doordat je op je onderbewust niveau werkt. Dit heeft als voordeel dat je niet slechts inzicht krijgt, maar dat het obstakel/je innerlijke software ook uit de weg geruimd wordt. Meteen transformatie dus!

 


Ervaringen van anderen:

Boudewijn

 • Dankjewel Andrea voor de sessie die ik bij je deed om te werken aan overvloed creëren in mijn leven. Met jouw expertise en betrokkenheid & verbinding hebben een bijzondere sessie meegemaakt met een bijzondere en emotionele switch. Ik had na twee weken het eerste resultaat: een gave job die helemaal bij mij past! Ben benieuwd naar wat de toekomst brengt. Namaste & tot horens. 

 

Marleen

 • PSYCH-K®. Wat een bijzondere methode! In een zeer korte tijd (1 sessie!) heeft Andrea mij geholpen met een aantal hardnekkige belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende overtuigingen. Ongelooflijk dat dit kan, dat het werkt! Ik ben Andrea super dankbaar voor haar hulp. En mocht ik weer eens ergens tegen aan lopen dan zal ik haar zeker opnieuw inschakelen :-)

 

Marianne

 • Inmiddels heb ik twee consulten bij Andrea gehad. De eerste was 'live', die me heel goed bevallen is en echt blijvend resultaat had. Dat smaakte naar meer... De tweede kon niet zo gauw een-op-een, maar kon ook online volgens Andrea. En inderdaad, opnieuw verrassend goed resultaat! Wonderbaarlijk dat het blijkbaar op die manier ook werkt. Ik ben er erg blij mee!

 

Petra

 • Sinds ik, bijna een jaar geleden, een consult bij Andrea heb gehad, is er iets wezenlijks in mij veranderd. En dat is dat ik mezelf toestemming heb gegeven te mogen. Ik moet niks, ik mag alles. Dat idee zit niet alleen in m’n hoofd, maar voel ik in m’n hele lijf. Deze gedachten en dit gevoel zijn bevrijdend en hebben geleid tot het opzetten van mijn eigen business. Ik ben heel erg dankbaar.

 


AANBOD: Introductiesessie

Wil je weten hoe PSYCH-K® werkt, of overweeg je om een Basis Workshop PSYCH-K® te volgen, maar weet je niet zeker of het iets voor jou is? Als je de werking van PSYCH-K® eerst wilt ervaren, is een Introductiesessie een geweldige optie. De sessie vindt plaats in Drijber (Drenthe). Om optimaal te ervaren hoe PSYCH-K® en spiertesten werkt, gaan we tijdens de Introductiesessie meteen aan de slag met iets dat jij graag veranderd wilt zien in je leven. We gebruiken de veranderingsprocessen (balansen) die in de Basis Workshop geleerd worden:

 • Stresstransformatiehierbij transformeer je jouw waarneming van een stressvolle situatie zodat de belemmerende emotie-trigger eraf gaat. Dat betekent dat je een volgende keer in een soortgelijke situatie niet automatisch 'in de stress schiet' maar gemakkelijker innerlijke rust kunt houden.
 • Balans voor Nieuwe Richting: je transformeert belemmeringen met behulp van de 'hele-brein-houding' (ook bekend als Hook Ups van Braingym), zodat er rust en ruimte ontstaat voor een nieuwe koers.
 • Oplossingsbalans: ook hier transformeer je belemmeringen door middel van specifieke bewegingen.

 

Wat tijdens de Introductiesessie aan de orde komt:

 • Hoe je communicatie met je onderbewuste tot stand brengt
 • Hoe je een goede doelovertuiging creëert
 • Een checklist met gerichte vragen waarmee je verduidelijking aanbrengt voor wat je wilt bereiken
 • Het belang van een actiestap

Na de sessie krijg je het boek van Paula van der Werff 'Neem de REGIE over jezelf' mee. In het boek wordt uitgelegd wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Besluit je daarna dat je de Basis Workshop bij De Werff wilt volgen, dan krijg je € 75,- korting als je bij je inschrijving aangeeft dat je bij mij een Introductiesessie hebt gevolgd. 

Als je je leven vandaag met slechts 1 graad verandert, bedenk dan eens waar je over een aantal maanden staat!

Bonus

 • Boek je een Introductiesessie, dan krijg je het boek ‘Neem de regie over jezelf’ (t.w.v. €10) gratis mee.
 • Bovendien krijg je €75,- korting als je na de Introductiesessie besluit om de Basis Workshop te volgen bij De Werff (gevestigd in Leiderdorp, workshops in meerdere plaatsen in Nederland).

Dit zeer toegankelijke boek is geschreven door PSYCH-K® instructrice Paula van der Werff.

 

Paula over het boek: 'Hierin leg ik uit wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Ik beschrijf bij welke soort problemen mensen met succes van PSYCH-K® gebruik hebben gemaakt. En hoe je jezelf alvast een stukje de kant op kunt bewegen in de richting van een leven zoals je dat wilt. Want het is zinvol om energie te steken in het antwoord op de vraag: "Wat wil ik nu echt?"'

 

Je investering

 • Je investering voor deze sessie is € 120,- en een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

De kleine lettertjes

 • Op de Introductiesessie zijn de algemene voorwaarden van De Werff van toepassing, deze vind je ook op de website van De Werff.

NB: De knop leidt naar je naar mijn online agenda. Plan een gesprek in (20 minuten) en dan plannen we tijdens het gesprek gezamenlijk de sessie in.