Wat zeggen anderen?

Commentaren: 4
 • #4

  Boudewijn de Vries (vrijdag, 18 oktober 2019 18:00)

  Dankjewel Andrea voor de sessie die ik bij je deed om te werken aan overvloed creëren in mijn leven. Met jouw expertise en betrokkenheid & verbinding hebben een bijzondere sessie meegemaakt met een bijzondere en emotionele switch. Ik had na twee weken het eerste resultaat: een gave job die helemaal bij mij past! Ben benieuwd naar wat de toekomst brengt. Namaste & tot horens. Met veel groeten, Boudewijn

 • #3

  Marleen (zondag, 06 oktober 2019 17:16)

  Psych-K. Wat een bijzondere methode! In een zeer korte tijd (1 sessie!) heeft Andrea mij geholpen met een aantal hardnekkige belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende overtuigingen. Ongelooflijk dat dit kan, dat het werkt! Ik ben Andrea super dankbaar voor haar hulp. En mocht ik weer eens ergens tegen aan lopen dan zal ik haar zeker opnieuw inschakelen :-)

 • #2

  M.A. (vrijdag, 09 augustus 2019 14:24)

  Inmiddels heb ik twee consulten bij Andrea gehad. De eerste was 'live', die me heel goed bevallen is en echt blijvend resultaat had. Dat smaakte naar meer... De tweede kon niet zo gauw een-op-een, maar kon ook via Skype volgens Andrea. Zij kon verbinding maken met mijn energie en spiertesten voor mij doen. En inderdaad, opnieuw verrassend goed resultaat! Wonderbaarlijk dat het blijkbaar op die manier ook werkt. Ik ben er erg blij mee!

 • #1

  P.H. (zondag, 07 juli 2019 21:58)

  Sinds ik, bijna een jaar geleden, een consult bij Andrea heb gehad, is er iets wezenlijks in mij veranderd. En dat is dat ik mezelf toestemming heb gegeven te mogen. Ik moet niks, ik mag alles. Dat idee zit niet alleen in hoofd, maar voel ik in mn hele lijf. De spiertesten bewezen dat ook. Deze gedachten en dit gevoel zijn bevrijdend en hebben geleid tot het opzetten van mijn eigen business. Ik ben heel erg dankbaar.