Hé coach of therapeut! ...Ben jij content met jouw content?

Boost je zelfvertrouwen en word super aantrekkelijk voor jouw ideale klanten!

Schrijf moeiteloos de meest magnetische berichten zelfs als je geen copywriter bent.

Als je het gevoel hebt dat je niet goed weet wat je moet schrijven of hoe je dat doet, dan zul je misschien met tegenzin iets aan marketing doen. Of je doet er helemaal niet aan, want marketing is misschien wel een 'beladen' woord. Trucjes en manipuatie, mensen iets verkopen dat ze eigenlijk niet willen hebben. En jij wilt niet manipuleren, want je bent een ethische coach. Ik weet hoe frustrerend het kan zijn en hoeveel onmacht je kunt voelen, omdat je zoveel wijsheid en liefde hebt, maar geen fijne manier ziet om die naar buiten te brengen. Ik heb ontdekt dat je maar 3 dingen nodig hebt:

  1. Helderheid (over jezelf en jouw ideale klant)
  2. Overzicht over 'De Klantreis'
  3. Een strategie: vormen waarin jij jouw wijsheid op jouw unieke en authentieke manier kunt communiceren

Als je je inschrijft op mijn nieuwsbrief, neem ik je mee op reis langs de belangrijkste onderwerpen. Om je op weg te geven, krijg je meteen een praktisch kadootje, een pdf met meer dan 50 titels die je kunt gebruiken voor blogs en emails. Zo prikkel je meteen je marketing-spier en hoef je niet bezorgd te zijn over wat je jouw volgers stuurt!

Door je naam en emailadres achter te laten, kom je op mijn mailinglijst voor content-creators terecht. Je ontvangt dan onregelmatig gratis inzichten en toffe tips over marketing en content, zó in je mailbox. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.


Hoi, ik ben Andrea...

 

Na jaren worstelen met onzekerheid, zelfoordeel (ik schrijf saai) en 'maar wat doen' kreeg ik eindelijk overzicht en zelfvertrouwen door mij op één ding te focussen: mijn (schriftelijke) communicatie-skills. Zonder trucjes of manipulatie toe te passen, leerde ik hoe ik mijn unieke 'stem' kon inzetten op een manier die resoneert bij mijn ideale klanten.

 

Wil jij vanuit duidelijke kaders jouw communicatie optimaliseren zodat je de beste versie van jezelf wordt en de leukste klanten aantrekt? Ontdek het geheim van zelfverzekerde en authentieke communicatie.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.