'Het leven gaat niet over jezelf vinden, het leven gaat over jezelf creëren.' -George Bernard Shaw

WELKOM!

MIST ER IETS IN JOUW LEVEN?

Voel je je nog niet helemaal compleet? Ben je op zoek naar wie je nu eigenlijk écht bent? Je weet diep van binnen dat er 'iets' niet klopt, maar je weet niet wat. Je bent op zoek naar dat ontbrekende puzzelstukje. Je bent er al heel lang naar op zoek en elke keer als je een stukje gevonden hebt, voel je dat er toch nog een stukje ontbreekt. Dus zoek je verder, naar het volgende stukje... Het lijkt wel alsof de puzzel nooit af is en hoewel het fijn is dat je in ieder geval op zoek bent, geeft het toch ook een onbevredigend gevoel. Ik herken je zoektocht helemaal en het kán anders! Lees snel verder.

BEN JIJ nu DE BESTE VERSIE VAN JEZELF?

GEBREK AAN OVERZICHT HOUDT JE WAAR JE BENT

Je wilt wel verder, maar als je niet weet aan welke knoppen je moet draaien, kan het zijn dat je vastloopt.

Je droom van persoonlijk leiderschap, waarbij je écht zelf de regie hebt over je leven, zodat je vol zelfvertrouwen bewust door het leven gaat.

 

Je realiteit is anders...

 

Je weet dat er meer is dan dit. Dat er zoveel meer voor jou is weggelegd, dat je boven jezelf uit kunt stijgen... maar het voelt alsof er tegenwerkende krachten zijn. Obstakels die je maar niet lijkt te overwinnen. Het lijkt wel dikke stroop waar je doorheen probeert te komen. Het vreet energie en je komt amper vooruit.

DAT IS HEEL NORMAAL, HET LIGT NIET AAN JOU (PLAATJE)

XXX

In je jonge levensjaren ben je geprogrammeerd met overtuigingen en waarden en normen van je ouders en de omgeving waarin je bent opgegroeid. Onderbewust trok je conclusies over hoe de wereld in elkaar steekt. Dit is de blauwdruk geworden voor jouw innerlijke software, voor jouw automatische piloot. Maar je ervaart vast ook het stemmetje of het gevoel dat het nog niet klopt, dat je je authentieke zelf nog niet helemaal gevonden hebt.

 

Door jouw innerlijke software te resetten naar een voor jou unieke optimale instelling, krijg je weer contact met jouw authentieke zelf. Daarmee behaal je op alle fronten winst. Je zelfvertrouwen neemt toe, je persoonlijk leiderschap groeit, je (her)ontdekt het contact met jouw authentieke zelf, waardoor je intuïtie toeneemt. Kortom: je komt in contact met de winnaar in jou, de creator die je bent.

 

Hard proberen je best te doen vanuit een software die daar niet op is ingesteld, is als een appje proberen te openen dat niet op je telefoon staat. Wat er nodig is, is om apps/software-instellingen die storend werken te deleten en/of te vervangen door apps die precies doen wat jij wilt. En dat is makkelijker dan je denkt!

 

Dat vraagt om een magic mindset.

 

HOI, Ik ben Andrea...

Ik ben coach en mindset mentor en ik begeleid (online) diepe veranderingsprocessen en doorbraken voor mensen die ervan dromen om hun obstakels te overwinnen en alles uit het leven willen halen wat erin zit! Mijn passie en commitment voor jouw innerlijke transformatie is wat me motiveert in alles wat ik doe in mijn leven en in mijn coachingspraktijk. 

 

Het heeft heel wat jaren geduurd voordat ik de sleutels tot een succesvolle mindset gevonden had en ontdekte welke aspecten daar een rol bij spelen. Succes en een gelukkig leven is als een cijferslot: je moet álle cijfers juist hebben wil het slot open gaan.

 

Lees hier meer over mij...

Het ligt niet aan jou, maar het is wel aan jou...

OM ER VERANDERING IN AAN TE BRENGEN

Nog even terug naar die innerlijke software...

Of je er nu bewust van bent of niet, JIJ bent de enige die jouw realiteit creëert. Je trekt aan wat in harmonie is met jouw staat van zijn, zowel positief als negatief. 

 

Voor mij veranderde alles toen ik OVERZICHT kreeg over de aspecten die mijn realiteit creëren, kortom toen mijn BEWUSTZIJN veranderde. Ik begon langzamerhand te ontdekken dat ik niet gewoon vaak pech had in dit leven, dat ik geen slachtoffer was, dat ik niet dommer was dan anderen. Ik nam verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van mijn leven, ik begon bewust te sturen, te genieten.

 

De sleutel zat in het onder de loep nemen van mijn mindset. Mijn vastgeroeste niet werkende software, moest vervangen worden door helpende software. Om iets ouds los te laten, moet je eerst weten en geloven dat er iets beters is. Ik begon een groeimindset te ontwikkelen. 

 

Stap voor stap, veranderde mijn leven, wat tot gevolg had dat mijn zelfvertrouwen enorm toenam. Ik kwam steeds losser van niet helpende patronen en ontwikkelde mij van muurbloempje naar zelfverzekerde vrouw met een missie.

 

Nu geef ik mijn leven vorm zoals ik dat wil en dat is voor jou ook weggelegd! Ik ben écht niet zoveel anders dan jij!

 

Er zijn talloze mensen die de druk op jou willen opvoeren. High performance, wilskracht, discipline, exposure… dat is wat nog steeds veel gepredikt wordt als dé manier om je obstakels te overwinnen. En dat kan ontzettend veel onnodige stress opleveren.

 

JIJ voelt van binnen deze methoden voor jou niet kloppen. Je intuïtie fluistert je iets anders in en… je intuïtie klopt! Wat is het dan wel?

 

Wat als er manieren zijn om te krijgen wat je wilt, die helemaal bij jou passen?

 

In dit gratis stappenplan onthul ik 4 aspecten die cruciaal zijn bij het ontwikkelen van een magic mindset. Als je aan deze aspecten aandacht gaat geven, zul je gaan ontdekken wie jij écht bent, waar je naartoe wilt, wat jou (onderbewust) tegenhoudt en wat je moet doen om het gat te overbruggen. De weg naar magie in je leven ligt dan voor je open!