Bevrijd je geest van de gevangenis van beperkende overtuigingen!

Ontdek de sleutel tot je onderbewuste geest! Herschrijf je innerlijke software zodat je obstakels verdwijnen en word de beste versie van jezelf.

Maak kennis met de veranderingsprocessen van PSYCH-K®: snel, effectief én pijnloos! Straks meer over deze super fijne methode.

 

Vanuit de neurowetenschap weten we inmiddels dat circa 95% van ons gedrag, onze gedachten en onze gevoelens voortkomen uit ons onderbewustzijn. Dat betekent dat wij slechts 5% met onze bewuste geest doen. Geen wonder dat veel vormen van therapie en coaching -via je bewuste- niet altijd het gewenste effect hebben. Maar wat nou als je direct op de laag van je onderbewuste je innerlijke software zou kunnen aanpassen?

 

Zeg jij JA op één of meerdere van onderstaande beschrijvingen?

 • Zit jij geregeld vast zit in een web van negatieve gedachten als: ik kan het niet, het lukt me niet, ik weet niet wat ik moet doen, etc.
 • En ervaar je dan dat dat onrust oplevert en ‘zwaar’ kan voelen, dat je gefrustreerd raakt? en misschien zelfs wel teleurgesteld bent in jezelf?
 • Bereik je niet wat je eigenlijk wilt?
 • Ben je onzeker (geworden) en/of twijfel je veel bij het maken van keuzes?
 • Wil je graag veranderen, maar weet je niet hoe?

Als ook maar iets van dit je bekend voorkomt, dan weet je hoe frustrerend het is om geen blijvende oplossing te hebben.

 

Mensen houden zichzelf voor de gek door te vertellen dat ze maar moeten accepteren dat ze nu eenmaal zo zijn, of maar moeten wennen aan het feit dat ze zich niet compleet voelen. Zo overtuigen ze zichzelf met een verhaal waar ze proberen in te geloven. Op lange termijn werkt dit niet, jouw innerlijke stemmetje blijft fluisteren. Er blijft iets knagen (en gelukkig maar!).

 

Miljoenen mensen vechten hetzelfde gevecht. En die worsteling is het gevolg van een innerlijk conflict. Een innerlijk conflict ontstaat als je bewuste geest naar rechts wil, terwijl je onderbewuste geest geprogrammeerd is om naar links te gaan (of andersom ;-)). Dit levert negatieve gedachten, spanning en frustratie op en als die onderbewuste weerstand niet wordt opgelost bereik je niet wat je wilt.

 

Je onderbewuste geest in lijn brengen met je bewuste geest is gemakkelijker dan je misschien denkt! Het begint bij het openstaan voor de mogelijkheid dat je je onderbewuste geest gemakkelijk van richting kunt laten veranderen… iets dat je bijna niet hoort in coachings-land.

 

Om blijvende resultaten te bereiken, heb je een simpele methode nodig die verder gaat dan inzicht krijgen in je probleem. Veranderen gaat om een nieuwe keuze maken en PSYCH-K® is een krachtig hulpmiddel bij het ondersteunen van die nieuwe keuzes. Door gebruik te maken van een 'hele-brein-staat' zorgt het ervoor dat je onderbewuste weerstand tegen de verandering wordt getransformeerd waardoor je wél gaat bereiken wat je wilt. Je innerlijke software krijgt een upgrade!

 

Daarmee pak je precies de oorzaken aan waardoor het je tot nu toe niet gelukt is om de veranderingen die je zó graag wilt door te voeren. Je wordt door een aantal simpele stappen geleid om permanente en blijvende doorbraken te bewerkstelligen die je in de meeste gevallen direct zult ervaren in de vorm van vrede, opluchting, of bijv. vertrouwen. Je denken wordt positiever, het wordt rustiger in je hoofd, je voelt je lichter, ervaart meer harmonie, energie en zelfverzekerdheid.

 

Je innerlijke software wordt ingesteld om te bereiken wat je wilt!

 


Hoi! Ik ben Andrea...

Maar dat wist je misschien al. Ik heb een behoorlijke zoektocht achter de rug. Ik voelde me niet compleet, had het gevoel dat ik iets cruciaals miste en liep tegen obstakels aan zoals extreme podiumvrees, die ik maar niet leek te kunnen overwinnen. Na tig trainingen verkrampte en blokkeerde ik nog steeds, alsof een ander deel -ondanks mijn gedegen voorbereidingen- het gewoon even overnam. Toen wist ik nog niet, dat dat mijn onderbewuste was, mijn automatische piloot.

 

Tijdens mijn zoektocht heb ik vele zelfhulpboeken heb gelezen, workshops en trainingen gevolgd, therapie en coaching gehad. Ik heb er veel overzicht en ook veel inzichten door gekregen. Toch voelde ik dat er ‘diep van binnen’ nog iets niet klopte voor mij. Ik had een goede baan, een gelukkig leven en toch knaagde er nog iets. Ik kon 2 dingen doen: dit gevoel accepteren (wat me werd aangeraden door veel mensen om mij heen), of toch verder zoeken. Het eerste lukte me niet (wel geprobeerd) dus bleef er maar 1 ding over: verder zoeken! Ik moest en zou de oorzaak vinden, want de lapmiddelen die ik tot nu toe had geleerd hielpen onvoldoende!

 

Zo kwam ik in aanraking met PSYCH-K®, wat mijn leven in zeer korte tijd compleet heeft veranderd. Er volgende een zeer snel transformatieproces en alle voor mij nog ontbrekende puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik gaf zelfs een toespraak aan een zaal vol mensen! Ik voel me zelfverzekerder, ben meer gefocust en kan beter aangeven wat ik wil. Eindelijk had ik de diepe innerlijke rust die al ZO lang zocht, eindelijk het gevoel dat ik compleet was, dat ik normaal was. Door de veranderingsprocessen van PSYCH-K® kreeg ik de regie over mijn leven terug.

 

Ik was er zó enthousiast over, dat ik alle modules heb gevolgd en een coachingspraktijk ben gestart voor inzicht en transformatie! Dat was altijd al mijn droom, maar ik had te veel blokkades om ook daadwerkelijk de stappen te durven zetten.

 

Nu is het mijn missie om zoveel mogelijk andere mensen te helpen ook de beste versie van zichzelf te worden!


Werken met PSYCH-K® heeft een aantal unieke voordelen:

 • Je werkt aan wat je wilt (niet aan wat je niet meer wilt).
 • Je focus verandert van onmogelijkheden naar mogelijkheden.
 • Alle weerstand en bezwaren die opkomen bij het bepalen van jouw doel ruimen we op, op het niveau van je onderbewuste. Zo wordt de 95% uit het plaatje ondersteunend aan wat jij wilt. En dat levert veel rust en energie op!
 • Er zijn meerdere veranderingsprocessen (Balansen genoemd) met elk hun eigen manier om ‘de klus te klaren’.
 • Je bespaart tijd en geld doordat je op je onderbewust niveau werkt. Dit heeft als voordeel dat je niet slechts inzicht krijgt, maar dat het obstakel/je innerlijke software ook uit de weg geruimd wordt. Meteen transformatie dus!

 


Ervaringen van anderen:

Boudewijn

 • Dankjewel Andrea voor de sessie die ik bij je deed om te werken aan overvloed creëren in mijn leven. Met jouw expertise en betrokkenheid & verbinding hebben een bijzondere sessie meegemaakt met een bijzondere en emotionele switch. Ik had na twee weken het eerste resultaat: een gave job die helemaal bij mij past! Ben benieuwd naar wat de toekomst brengt. Namaste & tot horens. 

 

Marleen

 • PSYCH-K®. Wat een bijzondere methode! In een zeer korte tijd (1 sessie!) heeft Andrea mij geholpen met een aantal hardnekkige belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende overtuigingen. Ongelooflijk dat dit kan, dat het werkt! Ik ben Andrea super dankbaar voor haar hulp. En mocht ik weer eens ergens tegen aan lopen dan zal ik haar zeker opnieuw inschakelen :-)

 

Marianne

 • Inmiddels heb ik twee consulten bij Andrea gehad. De eerste was 'live', die me heel goed bevallen is en echt blijvend resultaat had. Dat smaakte naar meer... De tweede kon niet zo gauw een-op-een, maar kon ook online volgens Andrea. En inderdaad, opnieuw verrassend goed resultaat! Wonderbaarlijk dat het blijkbaar op die manier ook werkt. Ik ben er erg blij mee!

 

Petra

 • Sinds ik, bijna een jaar geleden, een consult bij Andrea heb gehad, is er iets wezenlijks in mij veranderd. En dat is dat ik mezelf toestemming heb gegeven te mogen. Ik moet niks, ik mag alles. Dat idee zit niet alleen in m’n hoofd, maar voel ik in m’n hele lijf. Deze gedachten en dit gevoel zijn bevrijdend en hebben geleid tot het opzetten van mijn eigen business. Ik ben heel erg dankbaar.

 


Aanbod

 

Mijn aanbod bestaat uit 3 verschillende opties:

 • OPTIE 1: Introductiesessie (in Drijber)
 • OPTIE 2: Losse sessie (online)
 • OPTIE 3: Kortlopend traject met uitgebreide intake en 3 sessies (online)

Hieronder een beschrijving per optie.


Optie 1: Introductiesessie

Wil je weten hoe PSYCH-K® werkt, of overweeg je om een Basis Workshop PSYCH-K® te volgen, maar weet je niet zeker of het iets voor jou is? Als je de werking van PSYCH-K® eerst wilt ervaren, is een Introductiesessie een geweldige optie. De sessie vindt plaats in Drijber (Drenthe). Om optimaal te ervaren hoe PSYCH-K® en spiertesten werkt, gaan we tijdens de Introductiesessie meteen aan de slag met iets dat jij graag veranderd wilt zien in je leven. We gebruiken de veranderingsprocessen (balansen) die in de Basis Workshop geleerd worden:

 • Stresstransformatiehierbij transformeer je jouw waarneming van een stressvolle situatie zodat de belemmerende emotie-trigger eraf gaat. Dat betekent dat je een volgende keer in een soortgelijke situatie niet automatisch 'in de stress schiet' maar gemakkelijker innerlijke rust kunt houden.
 • Balans voor Nieuwe Richting: je transformeert belemmeringen met behulp van de 'hele-brein-houding' (ook bekend als Hook Ups van Braingym)
 • Oplossingsbalans: je transformeert belemmeringen door middel van specifieke bewegingen waarmee je evenwicht creëert tussen beide hersenhelften.

 

Wat tijdens de Introductiesessie aan de orde komt:

 • Hoe je communicatie met je onderbewuste tot stand brengt
 • Hoe je een goede doelovertuiging creëert
 • Een checklist met gerichte vragen waarmee je verduidelijking aanbrengt voor wat je wilt bereiken
 • Het belang van een actiestap

Na de sessie krijg je het boek van Paula van der Werff 'Neem de REGIE over jezelf' mee. In het boek wordt uitgelegd wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Besluit je daarna dat je de Basis Workshop bij De Werff wilt volgen, dan krijg je € 75,- korting als je bij je inschrijving aangeeft dat je bij mij een Introductiesessie hebt gevolgd. 

Als je je leven vandaag met slechts 1 graad verandert, bedenk dan eens waar je over een aantal maanden staat!

Bonus

 • Boek je een Introductiesessie, dan krijg je het boek ‘Neem de regie over jezelf’ (t.w.v. €10) gratis mee.
 • Bovendien krijg je €75,- korting als je na de Introductiesessie besluit om de Basis Workshop te volgen bij De Werff (gevestigd in Leiderdorp, workshops in meerdere plaatsen in Nederland).

Dit zeer toegankelijke boek is geschreven door PSYCH-K® instructrice Paula van der Werff.

 

Paula over het boek: 'Hierin leg ik uit wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Ik beschrijf bij welke soort problemen mensen met succes van PSYCH-K® gebruik hebben gemaakt. En hoe je jezelf alvast een stukje de kant op kunt bewegen in de richting van een leven zoals je dat wilt. Want het is zinvol om energie te steken in het antwoord op de vraag: "Wat wil ik nu echt?"'

 

Je investering

 • Je investering voor deze sessie is € 147,- en een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Garantie

 • Als je besluit om te investeren in jezelf en de Introductiesessie te boeken, dan hebben we eerst een kort telefonisch of online gesprek om kennis te maken, om al je brandende vragen door te nemen en om eventueel een datum te prikken voor je sessie. Mocht je na aanleiding van dat gesprek besluiten dat je jouw optie toch niet door wilt zetten, dan krijg je het door jou betaalde bedrag binnen 3 dagen volledig teruggestort. 

De kleine lettertjes

 • Op de Introductiesessie zijn de algemene voorwaarden van De Werff van toepassing, deze vind je ook op de website van De Werff.

Optie 2: Losse sessie(s)

Wil je een losse sessie boeken? Ook dat kan. Het voordeel van een losse sessie is dat dit online kan én dat we gebruik kunnen maken van ALLE balansen die ik in m'n 'gereedschapskist' heb zitten, dus niet alleen de balansen uit de Basis Workshop (zoals bij de Introductiesessie).

 

Je kunt, net als bij de Introductiesessie gebruik maken van de 'basis' Balansen:

 • Stresstransformatiehierbij transformeer je jouw waarneming van een stressvolle situatie zodat de belemmerende emotie-trigger eraf gaat. Dat betekent dat je een volgende keer in een soortgelijke situatie niet automatisch 'in de stress schiet' maar gemakkelijker innerlijke rust kunt houden.
 • Balans voor Nieuwe Richting: je transformeert belemmeringen met behulp van de 'hele-brein-houding' (ook bekend als Hook Ups van Braingym)
 • Oplossingsbalans: je transformeert belemmeringen door middel van specifieke bewegingen waarmee je evenwicht creëert tussen beide hersenhelften.

 

Aanvullend op bovenstaande Balansen, is het bij losse sessie ook mogelijk gebruik te maken van wat 'uitgebreidere' balansen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

 • Kernovertuigingenbalans: op 13 thema's ontdekken we waar overtuigingen jou blokkeren. We onderzoeken thema's als: liefde voor jezelf, vergeving, identiteit, eigenwaarde, omgaan met veranderingen.
 • Energiefocusing: energie kan 'verstrooid' zijn, of gefocust zijn zoals een laserstraal. Als je bijvoorbeeld gelooft dat je 'het kan' en tegelijkertijd twijfelt of je 'het kan', dan geef je aan beide opties energie. Dat is als het gaspedaal en de rem van je auto tegelijkertijd intrappen: het maakt veel herrie, maar je komt niet vooruit. Energiefocusing is een tool die je helpt om je aandacht te focussen en maakt gebruik van 12 fysieke punten op je lijf om onbalans op te sporen met als doel die onbalans op te heffen. Thema's die gelinkt worden aan bepaalde fysieke punten zijn o.a.: eigenwaarde, hechting, tevredenheid, loslaten, harmonie, kiezen, etc.
 • Balans voor Hechting aan het Leven / Alternatieve Levensbalans: deze Balansen gebruiken je ademhaling om de beperkende invloed van trauma's en angsten te transformeren. In een aantal stappen doorloop je verschillende fases van je leven. Per stap leer je om stress die gerelateerd is aan trauma's, negatieve gedachten en/of gevoelens te transformeren. Elk van deze Balansen heeft een net andere insteek.
 • De Optimale Gezondheids & Welzijnsbalans: net als bij de Kernovertuigingenbalans onderzoeken we welke thema's jouw optimale gezondheid en welzijn in de weg staan. Dit doen we langs 22 thema's die hun oorsprong hebben in de osteopathie. Denk aan: kunnen geven en ontvangen, jezelf kunnen uiten, mate van tevredenheid, gevoel van veiligheid, en omgaan met rouw, stress of verlies. Tevens ontwikkelen we een op maat gemaakt actieplan met stappen die jouw optimale gezondheid en welzijn zullen bevorderen.
 • En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden... 

Als je je leven vandaag met slechts 1 graad verandert door jouw innerlijke software te veranderen, bedenk dan eens waar je over een aantal maanden staat!

Bonus

 • Boek je een losse sessie, dan krijg je het boek ‘Neem de regie over jezelf’ (t.w.v. €10) toegestuurd.

Dit zeer toegankelijke boek is geschreven door PSYCH-K® instructrice Paula van der Werff.

 

Paula over het boek: 'Hierin leg ik uit wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Ik beschrijf bij welke soort problemen mensen met succes van PSYCH-K® gebruik hebben gemaakt. En hoe je jezelf alvast een stukje de kant op kunt bewegen in de richting van een leven zoals je dat wilt. Want het is zinvol om energie te steken in het antwoord op de vraag: "Wat wil ik nu echt?"'

 

Je investering

 • Je investering voor deze sessie is € 147,- en een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Garantie

 • Als je besluit om te investeren in jezelf en een losse online sessie te boeken, dan hebben we eerst een kort telefonisch of online gesprek om kennis te maken, om al je brandende vragen door te nemen en om een datum te prikken voor je sessie. Mocht je na aanleiding van dat gesprek besluiten dat je jouw optie toch niet door wilt zetten, dan krijg je het door jou betaalde bedrag binnen 3 dagen volledig teruggestort. 

Optie 3: Mega Transformatie-traject

Het Mega Transformatie-traject is een kortdurend 1-op-1-traject dat erop is gericht om in zeer korte tijd een super transformatie teweeg te brengen. Je krijgt niet alleen inzicht en overzicht, maar door de transformatie in je diepste kern, zul je al snel merken dat jouw automatische piloot van koers is veranderd! Stel je eens voor wat zoveel focus voor je leven en je kan betekenen!

 

Het pakket is opgebouwd uit een uitgebreide schriftelijke intake en drie online 1-op-1-sessies. Daarnaast heb je gedurende de periode dat we samenwerken toegang tot een 1-op-1-kanaal met mij, zodat je elke dag je vragen kunt stellen:

 

De intake: 

 • Deze schriftelijke intake is eigenlijk al een sessie op zich, zij het schriftelijk. De vragen zullen je al veel inzicht geven in waar jouw knelpunten zitten en wat voor jou prioriteit heeft om aan te pakken. De intake is daarmee de kickstarter van jouw transformatie. 

De sessies:

Tijdens de drie online sessies maken we gebruik van de veranderingsprocessen van PSYCH-K®. Hieronder een greep uit de mogelijkheden. Naar aanleiding van de intake bepalen we per sessie welke Balans(en) op dat moment het meest geschikt is.

 • Stresstransformatie: hierbij transformeer je jouw waarneming van een stressvolle situatie zodat de belemmerende emotie-trigger eraf gaat. Dat betekent dat je een volgende keer in een soortgelijke situatie niet automatisch 'in de stress schiet' maar gemakkelijker innerlijke rust kunt houden.
 • Balans voor Nieuwe Richting: je transformeert belemmeringen met behulp van de 'hele-brein-houding' (ook bekend als Hook Ups van Braingym)
 • Oplossingsbalans: je transformeert belemmeringen door middel van specifieke bewegingen waarmee je evenwicht creëert tussen beide hersenhelften.
 • Kernovertuigingenbalans: we ontdekken n.a.v. 13 thema's waar overtuigingen jou blokkeren. We onderzoeken thema's als: liefde voor jezelf, vergeving, identiteit, eigenwaarde, omgaan met veranderingen, etc.
 • Energiefocusing: energie kan 'verstrooid' zijn, of gefocust zijn zoals een laserstraal. Als je bijvoorbeeld gelooft dat je 'het kan' en tegelijkertijd twijfelt of je 'het kan', dan geef je aan beide opties energie. Dat is als het gaspedaal en de rem van je auto tegelijkertijd intrappen: het maakt veel herrie, maar je komt niet vooruit. Energiefocusing is een tool die je helpt om je aandacht te focussen en maakt gebruik van 12 fysieke punten op je lijf om onbalans op te sporen met als doel die onbalans op te heffen. Thema's die gelinkt worden aan bepaalde fysieke punten zijn o.a.: eigenwaarde, hechting, tevredenheid, loslaten, harmonie, kiezen, etc
 • Balans voor Hechting aan het Leven / Alternatieve Levensbalans: deze balansen gebruiken je ademhaling om de beperkende invloed van trauma's en angsten te transformeren. In een aantal stappen doorloop je verschillende fases van je leven. Per stap leer je om stress die gerelateerd is aan trauma's, negatieve gedachten en/of gevoelens te transformeren. Elk van deze twee Balansen heeft een net andere insteek.
 • De Optimale Gezondheids & Welzijnsbalans: net als bij de Kernovertuigingenbalans onderzoeken we welke thema's jouw optimale gezondheid en welzijn in de weg staan. Dit doen we langs 22 thema's die hun oorsprong hebben in de osteopathie. Denk aan: kunnen geven en ontvangen, jezelf kunnen uiten, mate van tevredenheid, gevoel van veiligheid, en omgaan met rouw, stress of verlies. Tevens ontwikkelen we een op maat gemaakt actieplan met stappen die jouw optimale gezondheid en welzijn zullen bevorderen.

En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden...  

De sessies vinden in principe plaats via Microsoft Teams (of een andere manier van videobellen).

 

Het 1-op-1-kanaal:

 • Op elk moment kun je je vragen stellen via een 1-op-1 kanaal (in Microsoft Teams).

 

Voor wie is dit traject geschikt?

 • Dit transformerende traject is voor mensen die een diepere verbinding zoeken met zichzelf en die blokkades eens en voor altijd willen oplossen, maar niet goed weten HOE ze dat moeten doen. Als de methode PSYCH-K® met jou resoneert en je voelt dat dit jou de doorbraken gaat geven waar je al zo lang op hoopt, dan is dit traject geschikt voor jou! 
 • Verwacht je dat ik voor jouw doorbraken ga zorgen? Dan ben je niet de juiste persoon voor dit traject. Ik werk graag met mensen die beseffen dat ze zélf verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van hun leven, maar die graag een helpende hand toegereikt krijgen in het HOE.

Als je je leven vandaag met slechts 1 graad verandert, bedenk dan eens waar je over een aantal maanden staat!

Bonussen

Bonus 1: bij het Mega Transformatiepakket, krijg je het boek ‘Neem de regie over jezelf’ (t.w.v. €10) toegestuurd. 

Dit zeer toegankelijke boek is geschreven door PSYCH-K® instructrice Paula van der Werff.

 

Paula over het boek: 'Hierin leg ik uit wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Ik beschrijf bij welke soort problemen mensen met succes van PSYCH-K® gebruik hebben gemaakt. En hoe je jezelf alvast een stukje de kant op kunt bewegen in de richting van een leven zoals je dat wilt. Want het is zinvol om energie te steken in het antwoord op de vraag: "Wat wil ik nu echt?"'

 

Bonus 2: Je krijgt toegang tot de training ‘Ontdek jouw Soulprint’ (t.w.v. €129,-)

 

Deze zelfstudie/training is een perfecte aanvulling op jouw transformatieproces. Je leert er in 4 lessen wat jouw kernwaarden zijn en krijgt praktische tools om die om te zetten in een actieplan. Met jouw nieuwe software wordt het gemakkelijker om jouw doelen dan ook daadwerkelijk te behalen!

 

De training vindt plaats in je eigen online leeromgeving en is geheel op eigen tempo te volgen.

 

De training bestaat uit 4 videolessen:

1. verbinding met jezelf

2. jouw unieke verhaal
3. jouw unieke waarde(n)
4. jouw unieke pad

Tevens ontvang je een geleide meditatie en 4 werkboeken met tools die je de rest van je leven kunt blijven gebruiken.

 

De bonustraining is een zelfstudie die je in eigen tijd kunt doen, maar die hoef je niet alleen te doen. Je kunt er tot 3 maanden na aanvang van het traject vragen over stellen d.m.v. 1-op1-kanaal. Altijd back-up aanwezig dus. Wel zo'n fijn idee! 

 

Uitgebreide informatie over de training vind je hier.

 

Je investering

 • De waarde van de losse onderdelen van dit traject is € 649,-
 • Ik bied dit traject nu tijdelijk aan voor €497,- (dat is een korting van €152,-).
 • Ik heb maximaal 8 plekken beschikbaar.

Garantie

 • Als je besluit om te investeren in jezelf en het Mega Transformatie-traject te boeken, dan hebben we eerst een telefonisch of online gesprek om kennis te maken, om al je brandende vragen door te nemen en om een datum te prikken voor je sessie. Mocht je na aanleiding van dat gesprek besluiten dat je jouw optie toch niet door wilt zetten, dan krijg je het door jou betaalde bedrag binnen 3 dagen volledig teruggestort. 

Twijfel je?

 

Misschien twijfel je nog over of je dit nou wel of niet moet doen. Dat kan en dat mag. Vraag jezelf af wát er nodig is voor jou om je belemmerende patroon te doorbreken en wat er gebeurt als je er niet voor kiest je belemmerende patroon te doorbreken. Sta je dan morgen weer waar je nu ook al bent? Met negatieve gedachten, zware gevoelens, twijfel en de zekerheid dat je ook morgen niet bereikt wat je wilt.

 

Hoe lang ben je nog bereid jezelf toe te staan dat je blijft waar je nu bent?

 

Het kan ook anders, als je van jouw doorbraak een prioriteit maakt.

 

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou kunnen zien als je je innerlijke conflicten oplost en van koers verandert, op weg naar waar jij wilt zijn! Nieuwe helpende software die positieve gedachten en gevoelens met zich meebrengt. Met zelfverzekerdheid maak je nieuwe keuzes en resultaten waar je alleen maar van kon dromen worden werkelijkheid.

 


Veel gestelde vragen

Wat is PSYCH-K®?

 

PSYCH-K®, de sleutel (K=key) tot je psyche, is een gebruiksvriendelijke manier om de 'software van je geest' te herschrijven en zo de koers van je leven te veranderen. Het is een eenvoudige en directe manier om belemmerende overtuigingen te vervangen door helpende overtuigingen op het niveau van het onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is als het ware je harde schijf, waar al jouw 'programma's'  (de helpende én niet helpende) opgeslagen zijn. Wat je voelt en denkt en hoe je je gedraagt is een gevolg van je programmering. Zodra je je zelf-ondermijnende overtuigingen verandert in helpende overtuigingen, zul je je doelen gemakkelijker bereiken.

Hieronder een korte animatiefilm van 2 minuten (Engels) die beknopt illustreert hoe PSYCH-K® werkt.


Wat is een innerlijk conflict?

 

Een innerlijk conflict ontstaat wanneer je bewuste geest en je onderbewuste geest beiden iets anders willen. Dan ontstaat er stress en frustratie, omdat je niet bereikt wat je wilt. Met behulp van PSYCH-K® verminder je ongewenste stress door dit op te lossen in je onderbewuste. 

De veranderingsprocessen ('balansen') van PSYCH-K® brengen een transformatie teweeg die diepgaand en blijvend is. Het is snel en effectief en werkt zonder diep te graven in je (pijnlijke) verleden. De kracht en regie ligt altijd geheel bij jou en resultaten zijn vaak direct voelbaarDoor je belemmerende overtuigingen op het niveau van je onderbewuste blijvend om te zetten naar helpende, maken stress en onrust plaats voor innerlijke rust en kracht. 

 


Welke PSYCH-K® balansen kan Andrea faciliteren?

 

Ik beschik over certificaten voor alle workshops, dat betekent dat ik alle Balansen kan faciliteren.

Voor de volledigheid nog een opsomming van door mij gevolgde PSYCH-K® trainingen:

 • PSYCH-K® Basis (2017 - De Werff)
 • PSYCH-K® Advanced Integration (2017 - De Werff)
 • PSYCH-K® Master Facilitation (2018 - De Werff)
 • PSYCH-K® Health & Wellbeing (2019 - Duccio Locati bij De Werff)
 • PSYCH-K® Divine Integration (2019 - De Werff)

Waar kan ik meer info vinden over de Basis Workshop PSYCH-K®?

 • Meer informatie over de Basis Workshop bij De Werff vind je hier. (Brengt je bij de pagina van De Werff).
 • De algemene pagina over PSYCH-K® vind je hier: www.dewerff.net

Waar kan ik meer algemene info vinden over PSYCH-K®?

 

In onderstaande video wordt beknopt uitgelegd wat PSYCH-K® is en wat het doet. De video (Engels) duurt ca. 6 minuten.


Heb je behoefte aan een mini-workshop met voorbeeldsessie, dan is dit echt een aanrader. Deze video werd lang geleden opgenomen, dat zie je aan de kwaliteit. De video (Engels) duurt ca. 1 uur en 15 minuten. Je kunt eventueel ondertiteling aanzetten.


Neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin legt uit wat er in je brein gebeurt als je een PSYCH-K® veranderingsproces doorloopt (Engels, 20 minuten).


Celbioloog Dr. Bruce Lipton over je bewuste en onderbewuste brein (Engels, 10 minuten).


Spiertesten is een begrip uit de Kinesiologie (bewegingsleer). In PSYCH-K® wordt hiervan gebruik gemaakt om te communiceren met je onderbewuste. Uit onderzoek blijkt dat het mogelijk is om aan de hand van wisselingen in onze spierspanning te meten of we op dieper (onderbewust) niveau geloven wat we zeggen. Als iets onwaar is voor ons, roept dat een stressrespons op in ons lijf waardoor de spierspanning tijdelijk afneemt. Dat maakt dat spiertesten een geschikte methode is om betrouwbaar vast te kunnen stellen testen in hoeverre je op onderbewust niveau overtuigd bent van iets. Vooraf doorlopen we een pre-test met betrekking tot de overtuiging waaraan je wilt werken. Na het doorlopen van het PSYCH-K® veranderingsproces wordt een post-test gedaan, zodat je direct voelt dat de verandering op dat diepe niveau heeft plaatsgevonden. Hieronder een video met onderzoeksresultaten van de Universiteit van Oxford over spiertesten.


Ben jij klaar voor de beste versie van jezelf?