Ervaar jij obstakels die gepaard gaan met innerlijke onrust?

Ontdek hoe je in korte tijd je onderbewuste blokkades uit de weg ruimt en doorbraken bereikt. Transformeer je innerlijke conflicten naar harmonie en onzekerheid naar doelgerichtheid.

Breng je onderbewustzijn in lijn met je bewustzijn met behulp van PSYCH-K®. Een effectieve en bewezen methode die al ruim 30 jaar met succes wordt toegepast.

Iedereen wil lekker in zijn of haar vel zitten,  maar velen weten niet HOE ze dat kunnen bereiken. Door het ontbreken van een effectieve strategie om tot doorbraken te komen, kan het voelen dat je niet vooruitkomt in je leven. Als wat je tot nu toe gedaan hebt niet gewerkt heeft, zul je misschien ook weinig vertrouwen hebben dat het mogelijk is om in korte tijd écht te veranderen. Je kunt last hebben van gedachten als ‘ik weet niet goed wie ik ben, ik ben anders, ze begrijpen mij niet, ik snap de wereld niet, veranderen is (té) moeilijk’. Dat kan gevoelens geven van eenzaamheid, maar ook van je minderwaardig voelen. In het dagelijks leven uit zich dat bijvoorbeeld in veel onrust, onzekerheid, twijfelen en niet vooruitkomen. Bovendien kun je je neerslachtig voelen, omdat je anderen wél fluitend door het leven ziet gaan.  

 

Misschien heb je eerder al van alles geprobeerd, maar ben je niet veel verder gekomen. Wat als je die impasse definitief kunt doorbreken? Wat als alles wat je hoeft te doen is gericht aandacht te schenken aan jouw overtuigingen? Zoals Henry Ford zei: 'Of je nu gelooft dat je het kan, of dat je gelooft dat je het niet kan... je hebt gelijk! Jouw overtuigingen, die op onderbewust niveau als jouw automatische piloot fungeren, bepalen voor 95% jouw gedachten, gevoel én gedrag. Dat betekent dus dat de mate van jouw succes afhankelijk is van de kwaliteit van je overtuigingen. 

 

Innerlijke conflicten, onrust en frustratie ontstaan wanneer je bewuste en je onderbewuste geest beiden een andere kant op willen. Als je probeert vanuit de 5% de 95% van richting te laten veranderen, dan kost dat heel erg veel energie en het levert doorgaans weinig positiefs op.

 

Het kan anders!

 

De sleutel zit in het vinden van een makkelijke 'toegang' tot je onderbewuste om jouw automatische piloot de gewenste overtuigingen als koers mee te geven. Een koers die in lijn is met wat je wilt. Want als jouw automatische piloot juist wordt geprogrammeerd, zul je op weg gaan naar de gewenste bestemming en bereiken wat je wilt!

 

Wat als je gebruik zou kunnen maken van een bewezen effectief veranderingsproces, waarbij je gestructureerd en beheerst jouw automatische piloot de gewenste routes gaat meegeven. Een grondig stappenplan met een strategie om weerstand weg te nemen en balans te brengen in die gebieden waar jouw energie niet optimaal is? Een veranderingsproces dat werkt op de laag van je onderbewustzijn.

 

Zou dat je helpen?


Even voorstellen...

Ik ben Andrea

Jaren heb ik last gehad van extreme onzekerheid en innerlijke conflicten. Dat uitte zich in veel twijfelen, in mijn hoofd zitten en een enorme innerlijke onrust. Ik had gevoelens van 'er niet bij horen'. Ik begon zelfs te denken dat ik 'dom' was of niet compleet. Ik snapte de wereld niet en de wereld snapte mij niet. Het ergste vond ik nog dat ik dat zó graag wilde veranderen, maar dat ik niet goed wist hoe.

 

Ik las heel veel zelfhulpboeken, volgende cursussen en trainingen om mijn persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en dat alles gaf mij heel veel overzicht en inzicht... maar wat ik wilde was transformatie! En die bleef uit... Inmiddels snap ik dat er een groot verschil is tussen inzichten krijgen (kennis vergaren) en daadwerkelijk transformeren n.a.v. die inzichten.

 

Ik kwam erachter dat de sleutel zat in mijn overtuigingen en dan met name in het verschil in werking van mijn bewuste en mijn onderbewuste geest. Ze gebruiken allebei een andere handleiding en ik probeerde met de handleiding van mijn bewuste geest, mijn onderbewuste geest te beïnvloeden. En dát werkt dus niet. Sterker nog, het had een negatief effect op mijn toch al lage eigenwaarde, omdat ik wist waar de pijnpunten zaten, maar niet in staat was om deze op te lossen.

 

Mijn transformatie ging ineens in sneltreinvaart toen ik PSYCH-K® ging gebruiken. Dat is een methode met gestructureerde veranderingsprocessen die als doel hebben om vrede te brengen op alle fronten. Je 'innerlijke software' (je overtuigingen) wordt op het niveau van je onderbewustzijn geoptimaliseerd, zodat je ook daadwerkelijk tot ander gedrag komt. En zo is dit traject ontstaan, een booster waarmee je in korte tijd je innerlijke software afstemt op datgene wat je wilt! 

 

Jij kunt dit ook bereiken, als je een prioriteit maakt van je jezelf!

Werken met PSYCH-K® heeft een aantal unieke voordelen:

 • Je werkt aan wat je wilt (niet aan wat je niet meer wilt).
 • In plaats van versnipperde aandacht, breng je focus aan.
 • Alle weerstand en bezwaren die opkomen bij het bepalen van jouw doel ruimen we op, op het niveau van je onderbewuste. Zo wordt de 95% uit het plaatje ondersteunend aan wat jij wilt. En dat levert veel rust en energie op!
 • Er zijn meerdere veranderingsprocessen (Balansen genoemd) met elk hun eigen manier om ‘de klus te klaren’.
 • Je bespaart tijd en geld doordat je op je onderbewust niveau werkt. Dit heeft als voordeel dat je niet slechts inzicht krijgt, maar dat het obstakel/je innerlijke software ook uit de weg geruimd wordt. Meteen transformatie dus!
 • Je wordt 'ontzorgd' doordat je gestructureerde en bewezen effectieve veranderingsprocessen doorloopt. Je hoeft dus niet je hoofd te breken over het HOE.

Ervaringen van anderen...

Boudewijn

 • Dankjewel Andrea voor de sessie die ik bij je deed om te werken aan overvloed creëren in mijn leven. Met jouw expertise en betrokkenheid & verbinding hebben een bijzondere sessie meegemaakt met een bijzondere en emotionele switch. Ik had na twee weken het eerste resultaat: een gave job die helemaal bij mij past! Ben benieuwd naar wat de toekomst brengt. Namaste & tot horens. 

Marleen

 • PSYCH-K®. Wat een bijzondere methode! In een zeer korte tijd (1 sessie!) heeft Andrea mij geholpen met een aantal hardnekkige belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende overtuigingen. Ongelooflijk dat dit kan, dat het werkt! Ik ben Andrea super dankbaar voor haar hulp. En mocht ik weer eens ergens tegen aan lopen dan zal ik haar zeker opnieuw inschakelen :-)

Marianne

 • Inmiddels heb ik twee consulten bij Andrea gehad. De eerste was 'live', die me heel goed bevallen is en echt blijvend resultaat had. Dat smaakte naar meer... De tweede kon niet zo gauw een-op-een, maar kon ook online volgens Andrea. En inderdaad, opnieuw verrassend goed resultaat! Wonderbaarlijk dat het blijkbaar op die manier ook werkt. Ik ben er erg blij mee!

Petra

 • Sinds ik, bijna een jaar geleden, een consult bij Andrea heb gehad, is er iets wezenlijks in mij veranderd. En dat is dat ik mezelf toestemming heb gegeven te mogen. Ik moet niks, ik mag alles. Dat idee zit niet alleen in m’n hoofd, maar voel ik in m’n hele lijf. Deze gedachten en dit gevoel zijn bevrijdend en hebben geleid tot het opzetten van mijn eigen business. Ik ben heel erg dankbaar.

Over het Life Reset Programma

 

De VIP Summerbooster is een 1-op-1-traject dat erop is gericht om in zeer korte tijd (afhankelijk van je wens in circa 1 dag tot ca 4 weken) diepe transformaties teweeg te brengen. Je krijgt niet alleen inzicht en overzicht, maar door de transformatie in je diepste kern, zul je al snel merken dat jouw automatische piloot van koers is veranderd! Stel je eens voor wat zoveel focus voor je leven en je kan betekenen!

 

De VIP Summerbooster is opgebouwd uit een uitgebreide schriftelijke intake en drie (online) 1-op-1-sessies. Daarnaast heb je gedurende de periode dat we samenwerken toegang tot een 1-op-1-kanaal met mij. Ik ben elke dag als back-up beschikbaar ben, zodat je je brandende vragen niet hoeft op te sparen en ondersteuning krijgt op het moment dat je dat nodig hebt.

 

De intake: 

 • Deze intake is eigenlijk al een sessie op zich, zij het schriftelijk. De vragen zullen je enorm veel inzicht geven in waar jouw knelpunten zitten en wat voor jou prioriteit heeft om aan te pakken. De intake is daarmee de kickstarter van jouw transformatie. 

De sessies:

Tijdens de sessie maken we gebruik van de veranderingsprocessen van PSYCH-K®. Hieronder een greep uit de mogelijkheden. Naar aanleiding van de intake bepalen we per sessie welke Balans(en) op dat moment het meest geschikt is (zijn).

 • Stresstransformatie: hierbij transformeer je jouw waarneming van een stressvolle situatie zodat de belemmerende emotie-trigger eraf gaat. Dat betekent dat je een volgende keer in een soortgelijke situatie niet automatisch 'in de stress schiet' maar gemakkelijker innerlijke rust kunt houden.
 • Balans voor Nieuwe Richting: je transformeert belemmeringen met behulp van de 'hele-brein-houding' (ook bekend als Hook Ups van Braingym).
 • Oplossingsbalans: je transformeert belemmeringen door middel van specifieke bewegingen waarmee je evenwicht creëert tussen beide hersenhelften.
 • Kernovertuigingenbalans: we ontdekken n.a.v. 13 thema's waar overtuigingen jou blokkeren. We onderzoeken thema's als: liefde voor jezelf, vergeving, identiteit, eigenwaarde, omgaan met veranderingen, etc.
 • Energiefocusing: energie kan 'verstrooid' zijn, of gefocust zijn zoals een laserstraal. Als je bijvoorbeeld gelooft dat je 'het kan' en tegelijkertijd twijfelt of je 'het kan', dan geef je aan beide opties energie. Dat is als het gaspedaal en de rem van je auto tegelijkertijd intrappen: het maakt veel herrie, maar je komt niet vooruit. Energiefocusing is een tool die je helpt om je aandacht te focussen en maakt gebruik van 12 fysieke punten op je lijf om onbalans op te sporen met als doel die onbalans op te heffen. Thema's die gelinkt worden aan bepaalde fysieke punten zijn o.a.: eigenwaarde, hechting, tevredenheid, loslaten, harmonie, kiezen, etc.
 • Balans voor Hechting aan het Leven / Alternatieve Levensbalans: deze Balansen gebruiken je ademhaling om de beperkende invloed van trauma's en angsten te transformeren. In een aantal stappen doorloop je verschillende fases van je leven. Per stap leer je om stress die gerelateerd is aan trauma's, negatieve gedachten en/of gevoelens te transformeren. Elk van deze twee Balansen heeft een net andere insteek.
 • De Optimale Gezondheids & Welzijnsbalans: net als bij de Kernovertuigingenbalans onderzoeken we welke thema's jouw optimale gezondheid en welzijn in de weg staan. Dit doen we langs 22 thema's die hun oorsprong hebben in de osteopathie. Tevens ontwikkelen we een op maat gemaakt actieplan met stappen die jouw optimale gezondheid en welzijn zullen bevorderen.

En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden...  

De sessies vinden in principe plaats via Microsoft Teams (of een andere manier van videobellen).

 

Het 1-op-1-kanaal:

 • Op elk moment kun je je vragen stellen via een 1-op-1 kanaal (in Microsoft Teams).

Voor wie is dit traject geschikt?

 • Dit transformerende traject is voor mensen die een diepere verbinding zoeken met zichzelf en die blokkades eens en voor altijd willen oplossen, maar niet goed weten HOE ze dat moeten doen. Als de methode PSYCH-K® met jou resoneert en je voelt dat dit jou de doorbraken gaat geven waar je al zo lang op hoopt, dan is deze training geschikt voor jou! 
 • Verwacht je dat ik voor jouw doorbraken ga zorgen? Dan ben je niet de juiste persoon voor dit traject. Ik werk graag met mensen die beseffen dat ze zélf verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van hun leven, maar die graag een helpende hand toegereikt krijgen in het HOE.

Ontzorg jezelf en kies voor een diepgaande en blijvende transformatie waarbij het HOE voor jou geregeld wordt!


Bonus

 • Als je kiest om in jezelf te investeren, krijg je het boek 'Neem de REGIE over jezelf' (ter waarde van €10,-) thuisgestuurd.

Dit zeer toegankelijke boek is geschreven door PSYCH-K® instructrice Paula van der Werff.

 

Paula over het boek: 'Hierin leg ik uit wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Ik beschrijf bij welke soort problemen mensen met succes van PSYCH-K® gebruik hebben gemaakt. En hoe je jezelf alvast een stukje de kant op kunt bewegen in de richting van een leven zoals je dat wilt. Want het is zinvol om energie te steken in het antwoord op de vraag: "Wat wil ik nu echt?"'

 

Je investering

 • De waarde van dit traject is minstens €500,-. (Intake €49,- + 3 sessies à €147,- = €441,- + boek 'Neem de REGIE over jezelf' t.w.v.  €10,-) en dan heb ik mijn dagelijkse 1-op-1-ondersteuning en verzendkosten van het boek niet meegerekend.
 • Ik bied dit traject alleen deze zomer aan voor € 349,-. Dat is een korting van €151,-!
 • Deze aanbieding geldt alleen als je in augustus of september kunt starten. Ik heb ruimte voor maximaal 4 powerhouses.

Garantie

 • Mocht je om wat voor reden dan ook gedurende het traject willen stoppen, dan krijg je naar rato je geld teruggestort. 

Samenvattend

Als je kiest voor de VIP SUMMERBOOSTER, hét traject voor supersnelle transformatie, dan krijg je:

 • Een uitgebreide intake
 • 3 online transformerende 1-op-1-sessies (1-1,5 uur per sessie)
 • Een 1-op-1 kanaal waar je dagelijkse back-up kunt krijgen
 • Het boek 'Neem de REGIE over jezelf' in je brievenbus!

(Meld je aan via het contactformulier, ik neem dan contact met je op)


Twijfel je?

 

Misschien twijfel je nog over of je dit nou wel of niet moet doen. Dat kan en dat mag. Vraag jezelf af wát er nodig is voor jou om je belemmerende patronen te doorbreken en wat er gebeurt als je er voor kiest je belemmerende patronen niet te doorbreken...

 

Sta je dan morgen weer waar je nu ook al bent? Met negatieve gedachten, zware gevoelens, twijfel en alleen de zekerheid dat je ook morgen weer niet bereikt wat je wilt.

 

Ben jij die twijfelaar? Dan heb ik heb een transformerende vraag voor je:

Hoe lang ben je nog bereid jezelf toe te staan te blijven waar je nu bent?

Het kán ook anders, ...als je van jouw doorbraak een prioriteit maakt!

 

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou kunnen zien als je focus, richting, een duidelijk doel en concreet actieplan krijgt waarmee je gericht verder kunt en waarmee innerlijke rust, meer energie en zelfvertrouwen creëert.  

(Meld je aan via het contactformulier, ik neem dan contact met je op)


Veel gestelde vragen

Waar vinden de sessies plaats en hoe worden ze ingepland?

De sessies vinden online plaats in een speciaal voor jou aangemaakt privé kanaal in Microsoft Teams. Hiervoor heb je een Microsoft account nodig. Als je dit nog niet hebt, kun je gratis een account aanmaken. Stuur mij het emailadres waarmee je een account hebt en ik nodig je uit vanuit Teams. Wil je liever naar Drijber komen, dan kan dat ook. We plannen de data en tijdstippen voor jouw sessies in overleg in nadat je je hebt aangemeld. Afhankelijk van hoe snel je wilt, kun je het gehele traject in 1 dag tot circa weken doorlopen. De afspraken worden via Teams uitgevraagd en komen dan in principe in je agenda terecht. Wil je per se niet via Teams werken, dan zijn er ook andere opties om te (video)bellen.


Wat is de methode PSYCH-K® en waar vind ik meer informatie?

PSYCH-K®, de sleutel (K=key) tot je psyche, is een gebruiksvriendelijke manier om de 'software van je geest' te herschrijven en zo de koers van je leven te veranderen. Het is een eenvoudige en directe manier om belemmerende overtuigingen te vervangen door helpende overtuigingen op het niveau van het onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is als het ware je harde schijf, waar al jouw 'programma's'  (de helpende én niet helpende) opgeslagen zijn. Wat je voelt en denkt en hoe je je gedraagt is een gevolg van je programmering. Zodra je je zelf-ondermijnende overtuigingen verandert in helpende overtuigingen, zul je je doelen gemakkelijker bereiken.

 

Hier vind je meer informatie over de methode.


Ben jij klaar voor de beste versie van jezelf?

Meld je aan via het contactformulier, ik neem dan contact met je op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.