AANBOD

Ik bied 2 soorten diensten aan: PSYCH-K® sessies en binnenkort ook online cursussen (tijd en tempo zelf in te delen).

 


Sessies

Loop je vast en bereik je maar niet wat je wilt?

Dan heb je 100% kans dat er sprake is van innerlijke conflicten. Je wilt iets, maar het lukt je niet om het te bereiken. Een deel van jou wil naar links, maar een ander deel gaat gewoon naar rechts. Dat kan ontzettend frusterend zijn, vooral als je na heel wat uren therapie, zelfhulpboeken etcetera merkt dat dat stukje maar niet 'om' wil. In mijn praktijk gebruik ik de methode PSYCH-K® die super effectief is, om deze hardnekkige zaken aan te pakken. De veranderingsprocessen van PSYCH-K® zijn erop gericht om vrede te brengen door jouw bewuste en onderbewuste geest in lijn te brengen. 

 

 


Cursussen & trainingen

Informatie volgt binnenkort. Sneak peak:

  • Een cursus over de beste journal-technieken voor het krijgen van extreme helderheid en verhogen van je energie.
  • Een meditatietraining die bestaat uit moderne (!) meditatietechnieken. Daarbij zet je je gedachten juist gericht aan het werk in plaats van dat je ze moet stilzetten.
  • Een diepgaande training waarmee je jouw kernwaarden ontdekt zodat je focus en richting krijgt.
  • Een training voor startende coaches en serviceproviders waarbij je overzicht krijgt over de belangrijkste zaken die nodig zijn om de leukste klanten aan te trekken. Het gaat niet over bijzaken zoals visitekaartjes en flyers, maar over helderheid bij jezelf, overzicht over 'de klantreis' en jouw manier van communiceren.

Alles is digitaal en bestaat uit video's en downloadbare werkboeken, dus geheel in eigen tijd en tempo te volgen. En de investeringen zullen je enorm meevallen (richtlijn: afhankelijk van de training zo tussen de €50 en €100).

 

Per mail ben je als eerste op de hoogte. Laat hier je emailadres achter en ik zet je op een speciale lijst voor mijn cursussen. Als dank voor je aanmelding, krijg je meteen toegang tot een challenge 'de maand van waardering'.

Met de knop te klikken kom je op een pagina waar je je kunt aanmelden voor mijn nieuwbrief. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.