Bijblijven

Mag ik je een aparte vraag stellen? (straks begrijp je waarom).

 

Gebruik jij nog een mobieltje en apps van vóór 2017?

 

Grote kans dat je ze allang een upgrade hebt gegeven, omdat anders je telefoon en de apps niet meer optimaal werken.

 

De meesten van ons upgraden onze telefoons en apps met regelmaat. Ik wel. Waarom? Om bij te blijven! Want niks is frustrerender dan een telefoon die hapert, onscherpe foto’s, apps die foutmeldingen geven, of het ineens helemaal niet meer doen!

 

Mag ik je dan nóg een vraag stellen?

 

Hoe vaak upgrade jij je innerlijke software?

 

Want net als de software op je telefoon, heeft je ‘mind’ ook nieuwe software nodig om goed te blijven functioneren. Software die vroeger werkte, kun je nu als obstakel ervaren.

 

  • Jezelf upgraden is transformeren;
  • Jezelf upgraden is doorbraken creëren;
  • Jezelf upgraden is kiezen voor de beste versie van jezelf!

En er is een simpele formule voor.

.

Transformatie = 

  • Groei in kennis / bewustzijn: dit gaat over wat je weet +PLUS+
  • Upgraden van je overtuigingen: dit gaat over wat je gelooft over jezelf en de wereld +PLUS+
  • Optimaliseren van je dagelijkse routines: dit gaat over wat je doet!

De meeste mensen concentreren zich op het eerste punt en besteden weinig tot geen aandacht aan het tweede en derde punt. En helaas... kennis alleen zorgt meestal niet voor een transformatie.

 

De kracht van ware transformatie zit in het upgraden van je overtuigingen en routines! Nieuwe overtuigingen zorgen ervoor dat je nieuw potentieel in jezelf aanboort en als je dat combineert met actiestappen zorgen ze voor nieuw resultaat.

 

Om te transformeren en daadwerkelijk te veranderen, is het dus handig nieuwe overtuigingen aan te nemen én je routines aan te passen.

 

Want… als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

 

Misschien heb jij een verlangen om door te breken en kamp je met thema’s die innerlijke onrust veroorzaken, een overvol hoofd, niet goed weten of niet doen wat je wilt. Dat kan zich uiten in onzekerheid, gebrek aan richting, veel twijfelen en weinig energie.

 

Als jij voelt dat je verouderde software hebt en als je dat heel graag wilt veranderen maar je weet niet hoe, dan is wellicht bijgaande aanbieding iets voor jou!

 

De VIP Summerbooster is een kort 1-op-1-traject dat jouw innerlijke software een upgrade geeft die net zo gemakkelijk gaat als het downloaden van nieuwe apps op je telefoon! Gecombineerd met ondersteunende acties maak je moeiteloos stappen naar wat je wilt.

 

Resoneert dit met jou? Lees dan hier verder wat deze tijdelijke aanbieding inhoudt.

 

Ik sta te popelen om je te ondersteunen bij jouw transformatie, zodat jij in korte tijd de beste versie van jezelf wordt!

 

Liefs,

Andrea 😎☀️⛱

Reactie schrijven

Commentaren: 0