Identiteitsshift

Ervaar jij een gat tussen wie je bent en wie je wilt zijn? Waarschijnlijk herken je dan dit: 'ik moet EERST... (xyz) en DAN kan ik... (xyz)'. Je stelt voorwaarden en zegt tegen jezelf:

 

...ALS ik maar hard genoeg m'n best doe, DAN...

 

Op zich een 'logische' gedachte en iets wat de maatschappij ons leert. De maatschappij gaat uit van lineaire creatie en houdt daarmee geen rekening met universele wetten, zoals bijvoorbeeld de wet van resonantie en de wet van aantrekking. Straks vertel ik je wat mijn manier is voor snelle shifts. Maar eerst dit:

 

Alles is energie, alles trilt en alles heeft een unieke frequentie. Jij hebt joúw unieke frequentie. De persoon die je wilt zijn, heeft slechts een andere frequentie. Zie het als een radio. Je huidige frequentie is niet meer wat je wilt / wie je wilt zijn, je draait aan de knop en je stemt af op de frequentie die je wél bevalt.

 

Mijn tip: als je het proces wilt versnellen om de persoon te worden die je wilt zijn, verander dan nu al de frequentie!

 

Hoe je dat doet?

 

Dit is mijn manier: Verbind je met de persoon die je wilt zijn in alle mogelijke facetten. Non-lineaire creatie, waarbij je bij het eind begint. Fantaseer en droom over jouw nieuwe ik, alsof je de gewenste frequentie al hebt.

 

In je gedachten zul je waarschijnlijk hier en daar weerstand gaan opmerken. ‘Ja maar’-stemmetjes, of een beangstigend gevoel. Die weerstand zul je los moeten laten, want die weerstand is PRECIES de reden dat je nog niet de beste versie bent van jezelf.

 

ALS je je verlangen en je fantasie inzet en met name focust op hoe het voelt om jouw nieuwe ik te zijn (dat moet 100% goed voelen), DAN ga je op die frequentie trillen en ZO bereik je die nieuwe identiteit en word je de beste versie van jezelf.

 

Spreekt dit je aan en kun jij wel wat gerichte begeleiding en technieken gebruiken bij het loslaten van die weerstand en het afstemmen op de beste versie van jezelf? Neem gerust contact op!

 

Liefs,

 

Andrea

Reactie schrijven

Commentaren: 0