Weten wie je bent

Weten wie je bent gaat over je identiteit. Het gaat over wie jij bent in je kern, ook al zie of geloof je dat nu nog niet in z’n volheid. Het gaat over jouw unieke kracht, jouw licht, jouw potentie en jouw unieke frequentie.

 

Woorden schieten tekort als het gaat om jouw identiteit. Wie en wat je bent, is iets dat je vooral kunt leren voelen. En als je het voelt, ga je het ook uitstralen en keuzes maken die passen bij jouw unieke identiteit.

 

Misschien ben jij iemand die veel twijfelt, richting mist in je leven en niet goed weet welke kant je op moet... dan is dat een teken dat je onvoldoende verbinding hebt met jouw ware zelf, jouw kern, jouw kracht en licht. Je zelfbeeld matcht dan niet met wie je bent. Dat rooft energie en zorgt er bovendien voor dat je niet ten volle leeft. Maar... als je eenmaal verbonden bent met die bron in jezelf, dan zal je zelfbeeld verbeteren, je zelfvertrouwen toenemen en weet je precies welke richting wél of juist niet bij jou past. Dan ga je stralen! 🌟

 

Wil je zelfverzekerd jouw unieke pad gaan bewandelen dan zijn een aantal dingen noodzakelijk:

❤️ Verbinding met jezelf en met jouw potentieel

❤️ Het kennen en omarmen van jouw waarde(n)

❤️ Weten wat je wilt ervaren, hoe je wilt groeien en hoe je wilt bijdragen in de wereld, zodat je lekker in je vel komt te zitten en jouw leven zinvol en bevredigend voelt voor jou.

 

Als jij die helderheid over jezelf nu nog niet hebt, maar wel graag wilt, dan is wellicht de training ‘Ontdek jouw Soulprint’ iets voor jou. 🌟🌟🌟.

Tijdens de training gaan we diep in op bovenstaande punten zodat je aan het eind van de training helder hebt wie jij bent, wat jouw waarde is, waar jouw kracht ligt, wat je wilt en hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. 🔥

 

De training bestaat uit 4 videolessen (zelfstudie). Bij elke les krijg je een werkboek met praktische opdrachten waarmee je veel overzicht en inzicht creëert voor jezelf, waardoor je de regie kunt nemen over je leven. Als bonus is er op 31/7 een online Q&A-sessie. Gedurende de training ben ik elke dag beschikbaar voor vragen en ondersteuning. De training start aanstaande vrijdag (24/7) en loopt tot en met 31/7, maar is ook in eigen tempo te volgen.

 

De brochure vind je hier.

 

Liefs,

Andrea

 

PS: Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op.