Weten wie je bent

Weten wie je bent gaat over je identiteit. Het gaat over wie jij bent in je kern, ook al zie of geloof je dat nu nog niet in z’n volheid. Het gaat over jouw unieke kracht, jouw licht, jouw potentie en jouw unieke frequentie.

 

Woorden schieten tekort als het gaat om jouw identiteit. Wie en wat je bent, is iets dat je vooral kunt leren voelen. En als je het voelt, ga je het ook uitstralen en keuzes maken die passen bij jouw unieke identiteit.

 

Misschien ben jij iemand die veel twijfelt, richting mist in je leven en niet goed weet welke kant je op moet... dan is dat een teken dat je onvoldoende verbinding hebt met jouw ware zelf, jouw kern, jouw kracht en licht. Je zelfbeeld matcht dan niet met wie je bent. Dat rooft energie en zorgt er bovendien voor dat je niet ten volle leeft. Maar... als je eenmaal verbonden bent met die bron in jezelf, dan zal je zelfbeeld verbeteren, je zelfvertrouwen toenemen en weet je precies welke richting wél of juist niet bij jou past. Dan ga je stralen! 🌟

 

Wil je zelfverzekerd jouw unieke pad gaan bewandelen dan zijn een aantal dingen noodzakelijk:

❤️ Verbinding met jezelf en met jouw potentieel

❤️ Het kennen en omarmen van jouw waarde(n)

❤️ Weten wat je wilt ervaren, hoe je wilt groeien en hoe je wilt bijdragen in de wereld, zodat je lekker in je vel komt te zitten en jouw leven zinvol en bevredigend voelt voor jou.

 

Als jij die helderheid over jezelf nu nog niet hebt, maar wel graag wilt, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Ik neem je dan stap voor stap mee in de belangrijkste onderwerpen voor persoonlijke groei. Het begint bij de juiste focus. Klik hier om je in te schrijven en ontvang meteen het ebook FOCUS in je inbox.

 

Liefs,

Andrea

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0