Doelgericht leven

Veel mensen leven hun leven gericht op materie: een groter huis, een betere auto, groeien op de maatschappelijke ladder...

Begrijp me goed, daar is helemaal niets mis mee. Prima als mensen daar gelukkig van worden.

 

Maar bij mij is dat anders, het is niet compleet. Ik heb jaren rondgelopen met de vraag: 'Er moet toch méér zijn dat dit?' En voor jou geldt dat mogelijk ook, aangezien je dit nog steeds leest 😀

 

Ik was op zoek naar mijn plek, mijn doel, mijn zielsmissie. Voel en weet jij ook dat er voor jou meer is dan dat huis, die auto en dat ‘succes’. Dat je pas écht succes hebt als je ZINGEVING ervaart?

 

Die zingeving ga je ervaren en kun je pas uitdragen als je weet wie je bent en als je de waarden die jou JOU maken gaat leven. Om jouw unieke MISSIE te vinden én te leven zijn een aantal aspecten mega belangrijk, met name helderheid op punt 5 en 6:

 

1. OMGEVING

De omgeving waarin je je bevindt, is bepalend voor je resultaten. Kies omgevingen waar je gestimuleerd wordt en inspiratie vindt en waar je gelijkgestemden ontmoet.

 

2. GEDRAG

Wat je doet, of wat je niet doet en welke acties je onderneemt bepalen het uiteindelijke resultaat. Een stukje zelfreflectie is daarin onvermijdelijk.

 

3. VERMOGENS & VAARDIGHEDEN

Het is noodzakelijk om vaardigheden te ontwikkelen die jou helpen om je doelen te realiseren. Zo groei je, waardoor je je resultaten gemakkelijker behaalt.

 

4. MINDSET

Het is van belang om behulpzame overtuigingen te ontwikkelen die jou en jouw doelen ondersteunen. Daarvoor is het nodig om belemmerende overtuigingen op te sporen en los te laten. 

 

5. WAARDE(N)

Buiten dat jouw waarden enorm richtinggevend zijn, bepalen jouw waarden jouw intrinsieke motivatie en dat geeft je zelfvertrouwen én de energie + drive om zinvol bezig te zijn.

 

6. IDENTITEIT

Weten wie je bent en daar volledige verantwoordelijkheid voor nemen is cruciaal. Als je weet wie je bent en wat je waarden zijn, kun je de heel bewust de regie nemen over jouw leven. Het geeft je enorme power!

 

Dit alles vraagt om gedegen zelfonderzoek zodat je jouw plek, jouw doel en jouw unieke missie gaat vinden en je leven zinvol kunt gaan besteden.

Heb jij behoefte aan meer inzicht in wie jij bent? En in jouw potentie... zodat je met zelfvertrouwen doelgericht de volgende stappen gaat zetten? Misschien is de training ‘Ontdek jouw Soulprint’ dan iets voor jou.

 

Deze training bestaat uit 4 videolessen, 4 werkboeken met opdrachten en een live Q&A-sessie. Alle bovenstaande aspecten (en meer) komen in de training aan de orde. De training loopt van 24 juli t/m 31 juli, maar is ook op eigen tempo te volgen.

Meer weten? De brochure vind je hier.

 

Liefs,

Andrea

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0