Saboteer jij jezelf?

...Dan weet je niet in wie jij werkelijk bent.

...Dan geloof je niet in je kracht.

...Dan geloof je niet in jouw unieke gaven.

 

En dan doe je jezelf én je medemens enorm tekort!

 

Ik weet uit eigen ervaring hoe rot het voelt als je wéét dat je jezelf saboteert door jezelf klein te houden en toch niet in staat lijkt om je patronen te doorbreken. Je eigenwaarde wordt er niet beter op, schuld en schaamte over jezelf nemen toe. Daardoor ben je onzeker en vraag je je continu af wanneer je ‘door de mand valt’.

 

Het kan anders!

 

Fantaseer over hoe je leven eruit zou zien als jij met zelfvertrouwen je plek gaat innemen, dat je jezelf toestaat om succesvol te zijn, omdat je weet wie je bent! Focus op het gevoel dat dat je geeft. Dat voelt een stuk beter, of niet?

 

Stel nou dat je de kritische kwaliteiten en energie van je saboteur gaat inzetten om je groei te bevorderen… zodat de bom van het plaatje bij dit bericht ineens het startpunt betekent voor jouw explosieve groei!

 

Dat is mogelijk als je een keuze maakt voor jezelf. Als dit je aanspreekt en je wilt gerichte stappen gaan zetten om de regie over je leven terug te pakken, check dan de zomerspecial ‘Ontdek jouw Soulprint'.

Reactie schrijven

Commentaren: 0