Innerlijke conflicten

Je herkent het vast wel. Je wilt het één, maar doet vervolgens het ander... precies datgene wat je juist NIET wilde. Terwijl je er dit keer toch echt over had nagedacht en van te voren bedacht had hoe je het dit keer aan zou pakken. Grrr @#$%! Zucht!!!

 

Er is hier sprake van een innerlijk conflict. Je bewuste geest wil naar rechts, je onderbewust geest wil naar links. En dus is de kans groot dat je toch naar links gaat... want je onderbewuste maakt voor 95% de dienst uit. Het is je autopiloot. En dat KAN heel handig zijn. Je onderbewuste regelt bijvoorbeeld je ademhaling, je spijsvertering, je hoeft niet na te denken over lopen, of fietsen, schakelen in de auto... dat gaat allemaal vanzelf.

 

Maar die automatische piloot kan behoorlijk in de weg zitten als je graag je oude patronen wilt doorbreken, als je van koers wilt wijzigen en dingen nu eens écht anders wilt gaan doen. Dan is PSYCH-K® een ontzettend fijne methode! Daarmee kun je namelijk in no-time je autopiloot herprogrammeren, zodat je bewuste geest én je onderbewuste geest dezelfde kant opgaan.

 

Wil jij voorgoed afrekenen met jouw innerlijke conflicten? Ik faciliteer dat proces graag voor jou met een PSYCH-K® (introductie)sessie!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0