Verbinding met jezelf

Weet jij wie jij bent, wat je wilt en hoe je dat krijgt? Of ben je zo’n eeuwige twijfelaar die alles wikt en weegt en zich afvraagt welke kant je precies op moet met je leven? Dat missen van richting kan gevoelens met zich meebrengen van onrust, doelloosheid en zelfs nutteloosheid.

 

Eén van mijn eigen blokkades was jarenlang dat ik dacht dat ik niet wist wat ik wilde. Het was een hardnekkig overblijfsel uit een leven waarin ik mijn behoeften en verlangens onderdrukte. Achteraf zag ik dat het een verhaal was dat ik mijzelf wijsmaakte en waar ik stellig in geloofde.

 

Gebrek aan richting wordt veroorzaakt door een gebrek aan verbinding met jezelf. Want jouw ware zelf weet héél goed wat het wil! Het zal dit nooit keihard aan je opdringen, maar zachtjes blijven influisteren. Het moeilijkste is misschien wel om die stem te gaan vertrouwen en om het te leren onderscheiden van de andere stemmen in je hoofd. Jouw ware zelf wil groei, wil expansie en het wil jouw zielsmissie geheel tot uitdrukking te laten komen!

 

Om dat te bereiken, zul je je oude patronen moeten doorbreken en dat vraagt om vertrouwen én om een strategie. Door de verbinding met je kern, met je kracht te (her)ontdekken, versterk je die verbinding. Je zelfvertrouwen zal met sprongen toenemen en de richting zal duidelijker worden.

 

Aanstaande zondag (12 juli 2020) om 10:00 uur geef ik een powertalk over het ontdekken van jouw plek, jouw doel waarvoor verbinding met jezelf een voorwaarde is.

Resoneert dit met jou en wil je er meer over weten? Word dan vrijblijvend lid van The Mindshift Community

 

Tot zondag?

Liefs,

Andrea

 

PS: Kun je zondag niet/ of lees je dit later? De video blijft beschikbaar om later terug te kijken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0