Met je ziel onder de arm lopen

Een rare uitdrukking vond ik dat, hoewel ik het in mijn eigen leven wél kon voelen.

Ik vroeg mij af:

Waar woont je ziel?

Wat is je ziel eigenlijk?

En je zielsmissie... hoe vind je die?

 

Het was allemaal vaag voor me en 'zweverigheid' daar wilde ik ook verre van blijven. Maar ik wilde het wel heel graag begrijpen, zodat dat ik, wanneer ik dan 'met mijn ziel onder mijn arm liep', zou weten wat ik eraan zou kunnen doen.

Het werd mijn doel om overzicht te krijgen over zaken als je ziel, je wáre zelf, je identiteit en authenticiteit. Het bracht me op een zoektocht waarbij ik mijn zielsmissie ontdekte én omarmde!

 

Misschien ben jij ook op zoek naar jouw plek, of naar jouw missie in deze wereld. Ik ken als geen ander dat gevoel dat er ‘iets nog niet klopt’ en dat stemmetje steeds weer zegt: ‘er moet toch meer zijn dan dit?’ Ik kan je alvast deze gouden 'wegwijzer' geven:

 

ONTDEK JOUW UNIEKE WAARDE(N)!

 

Dat zijn niet de waarden die door je ouders en door de samenleving opgelegd zijn. Het zijn de unieke waarden die jou JOU maken, die onderdeel zijn van jouw ware identiteit, de manier waarop jouw ziel tot uitdrukking wil komen zodat je groeit en bloeit en een bevredigend leven kan leiden.

 

Zodra je jouw unieke waarden gevonden hebt én ze gaat omarmen, weet je wie je écht bent en wat jouw richting is. Je waarden fungeren als de poolster, ze helpen je navigeren en maken beslissingen veel gemakkelijker. Je twijfelt minder, omdat je weet welke kant je op moet! En het enige dat je dan nog hoeft te doen is in beweging te komen.

Aanstaande zondag om 10:00 uur geef ik een live powertalk in The Mindshift Community over wat er voor nodig is om jouw plek, jouw missie te vinden.

Lijkt dat je interessant? Word geheel vrijblijvend lid van de groep!

 

The Mindshift Community: https://www.facebook.com/groups/andreahoogendoorn

Reactie schrijven

Commentaren: 0