Bevrijd je geest

… dat impliceert dat je geest gevangen kan zitten. Misschien ervaar jij dat ook wel eens. Dat er een deel is van jou dat jou klein en gevangen houdt, terwijl je zo graag vrij wilt zijn, verder wilt, je obstakels achter je wilt laten.

 

Wat voor soort bevrijding is er nodig? En hoe gaat dat in z’n werk? Voordat die vraag beantwoord kan worden, is het belangrijk te begrijpen hoe informatie door onze geest verwerkt wordt.

De hele dag door krijgen we ontzettend veel prikkels (zie plaatje). Ons brein filtert deze informatie bij binnenkomst. Bij dat filteren worden op onderbewust niveau overtuigingen gevormd. Overtuigingen zijn conclusies over hoe jij denkt dat de wereld in elkaar steekt en ze zorgen voor een auto-respons. Vaak is dat handig en helpt het je, maar overtuigingen kunnen je ook in de weg zitten, waardoor je niet bereikt wat je wilt.*

Dát is wanneer het nodig is om je geest te bevrijden! En het goede nieuws is dat het met een methode als PSYCH-K® heel gemakkelijk is om dit soort patronen in de laag van je onderbewuste te doorbreken.

 

Op de website vind je hier meer info over deze geweldige methode!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0