Focus

Als we een probleem ervaren, dan focussen we (onderbewust) op datgene wat we NIET willen. Er wordt wel eens gezegd: 'alles wat je aandacht geeft groeit'. Niet zo'n handige strategie dus... want door te focussen op je probleem en op wat je NIET wilt, wordt juist dát uitvergroot.

 

Hoe gemakkelijk is het voor jou om je aandacht te richten op wat je WEL wilt? Misschien herken je de gedachte: EERST moet m'n probleem weg zijn en DAN kan ik... (vul maar in).

 

De veranderingsprocessen van PSYCH-K® draaien de volgorde om en dat is mega effectief! Je verbindt je met wat je WEL wilt. Vervolgens 'download' je ondersteunende innerlijke 'software', terwijl tegelijkertijd de belemmerende software die het probleem veroorzaakt wordt uitgeschakeld.

 

Wil je ervaren hoe dit werkt? Ik ondersteun je graag in jouw proces!

Reactie schrijven

Commentaren: 0